![]() |
Nie wyszukuje mi wirtualnego napędu w Daemonie - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Nie wyszukuje mi wirtualnego napędu w Daemonie (/nie-wyszukuje-mi-wirtualnego-napedu-w-daemonie-4360-t) |
Nie wyszukuje mi wirtualnego napędu w Daemonie - Nigger666 - 08.02.2010 18:58 Witam... Win 7 mam od niedawna i jeszcze nie rozgryzłem go do końca więc mam pewne problemy, ostatnio zaciągnąłem sobie Call of Duty4 bo chciałem sobie pograć i zainstalowałem go przez Daemona tak jak to zwykle robiłem lecz przy klikaniu na niego w ogóle nie chciał mi zaskoczyć więc zmieniłem tryb zgodności na Win XP Sp3 i zaczęło odpalać mi menu do gry jednak gdy wciskam "graj" wyskakuje mi komunikat "Proszę włożyć właściwą płytę DVD ROM i wybrać OK., aby ponownie uruchomić program" i nie wiem co robić w DEAMONIE czarno na białym widać że wirtualny dysk jest zainstalowany... byłbym wdzięczny za rady jak to odpalić ![]() RE: Nie wyszukuje mi DAEMONA - War_3_ - 08.02.2010 19:03 A czy gra jest legalna i NIE ściągnięta z internetu? RE: Nie wyszukuje mi wirtualnego napędu w Daemonie - Nigger666 - 08.02.2010 19:14 Sorry za złe wstawienie... Gdyby była legalnie kupiona to po co wtedy instalował bym wirtualny napęd DAEMON'a? jest zaciągnięty obraz płyty, jak miałem XP'ka to wszystko działało. |