![]() |
Lenovo sl500 problem z mikrofonem, widzi ale nie dziala - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Lenovo sl500 problem z mikrofonem, widzi ale nie dziala (/lenovo-sl500-problem-z-mikrofonem-widzi-ale-nie-dziala-43562-t) |
Lenovo sl500 problem z mikrofonem, widzi ale nie dziala - czarek19937 - 18.01.2015 22:52 Problem z mikrofonem. Mam taki problem, laptop lenovo sl500. nie działa mikrofon. widzi go, ale nie działa. z zewnętrznymi którą się podłącza(niestety na pewno nie wiem czy są sprawne) tez je widzi ale nie działają. i teraz tak, system jest Windows 7, czy może być to problem sterowników które najnowsze są wspomagane przez lenovo tylko do Visty ? próbowałem przeinstalować sterowniki, nic nie jest wytłumione, przynajmniej wedle moich sprawdzeń. jedna istotna rzecz. w momencie podłączania mikrofonu zewnętrznego do gniazda(np wtyczka w połowie włączona i jest ruszana) wydaje się jakby mikrofon słyszał jakiś dźwięk, przynajmniej pokazuje się zielony znacznik, który to utożsamia. ma ktoś jakieś wskazówki albo propozycje co może nie działać ? |