![]() |
Brak możliwości instalacji karty dźwiękowej - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Brak możliwości instalacji karty dźwiękowej (/brak-mozliwosci-instalacji-karty-dzwiekowej-4355-t) |
Brak możliwości instalacji karty dźwiękowej - KLICHO - 08.02.2010 15:50 Witam kupiłem sobie niedawno Windows 7 ultimate I mam taki problem nie mogę zainstalować żadnych sterowników dźwiękowych próbowałem już wszystkiego i instalowania przez managera. Ma ktoś może jakiś sposób aby mieć dźwięk? Mam płytę główna Asus a7v880 RE: Brak możliwości instalacji karty dźwiękowej - War_3_ - 08.02.2010 15:57 Spróbuj zastosować się do Porady o instalacji i wyszukiwaniu sterowników. RE: Brak możliwości instalacji karty dźwiękowej - KLICHO - 08.02.2010 16:00 No właśnie tam też czytałem ![]() Ale jak ściągnąłem ten program nie wykrył mi, że nie ma starów dźwiękowych. RE: Brak możliwości instalacji karty dźwiękowej - slump - 09.02.2010 00:52 Jaka to karta tzn dokładna nazwa i jaki masz system w jakiej wersji i ilu bitowy? |