Rozwiązany Pytanie o uśpienie komputera (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Pytanie o uśpienie komputera (rozwiązany) (/pytanie-o-uspienie-komputera-rozwiazany-4333-t) |
Pytanie o uśpienie komputera (rozwiązany) - seba84 - 07.02.2010 16:40 Witam. Mam pytanko, a więc tak. Ściągając pliki JDownloaderem wyłączam monitor i głośniki i zostawiam kompa niech sobie ściąga spokojnie party. Ale po jakiś 15min komputer przechodzi mi w tryb uśpienia. I moje pytanie jest takie, czy wtedy dalej pobiera pliki? A jeśli nie, to jak ten tryb uśpienia wyłączyć aby się nie uruchamiał. Pozdrawiam RE: Pytanie o uśpienie komputera - War_3_ - 07.02.2010 16:49 Nie, nie ściąga dalej. Zmienić to możesz w panelu sterowania -> zarządzanie energią (mam ang. wersję systemu, nazwa może być ciut inna) i tam możesz ustawić po jakim czasie ma się hibernować/usypiać komputer. O ile ma się w ogóle usypiać. RE: Pytanie o uśpienie komputera - seba84 - 07.02.2010 16:57 Witam. Sorka za zły tytuł tematu, i dzięki wielkie za pomoc. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam |