Brak możliwości formatowania pendrive z fat32 na ntfs - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Brak możliwości formatowania pendrive z fat32 na ntfs (/brak-mozliwosci-formatowania-pendrive-z-fat32-na-ntfs-43156-t) |
Brak możliwości formatowania pendrive z fat32 na ntfs - BLADE - 20.12.2014 16:33 Witam , zakupiłem pendrive o pojemności 250 GB nie jest to jakiejś znanej marki i portem 2.0 do czego zmierzam. Otóż przy próbie sformatowania go na NTFS z FAT32 niby coś formatuje po dłuższym czasie ukazuje się info że jest to niemożliwe. Gdy spróbuję go sformatowć na FAT32 lub exitFat wówczas niema najmniejszego problemu z tym. Pracuję na systemie Windows 7 Ultimate z SP1 wersja 7601 może mi ktoś pomóc i dać instrukcję jak mogę ten problem ewentualnie rozwiązać o ile jest taka opcja hmmm.....?? Będę wdzięczny za pomoc , pozdrawiam. RE: Brak możliwości formatowania pendrive z fat32 na ntfs - thermalfake - 21.12.2014 02:12 Co to jest za pendrive. Proszę podesłać zrzut z informacjami z ChipEasy_EN_V1.5.6.6 RE: Brak możliwości formatowania pendrive z fat32 na ntfs - BLADE - 21.12.2014 12:09 Nie pisze na nim nic żadnej nazwy itd. mam już ten program tylko jak w nim działać aby ten zrzut zrobić i dodać go tutaj w celach weryfikacji pena. RE: Brak możliwości formatowania pendrive z fat32 na ntfs - thermalfake - 21.12.2014 12:24 Pierwsza główna strona, wybierasz literę napędu pod którą kryje się pendrive a raczej noname (oby nie jakaś podróba wydmuszka) |