W koszu gra nie odpowiada (błąd) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu gra nie odpowiada (błąd) (/gra-nie-odpowiada-blad-42957-t) |
gra nie odpowiada (błąd) - gomezvader - 07.12.2014 17:48 Borykam się w kilku grach z problemem, który uniemożliwia mi rozgrywkę. Mianowicie miałem ten problem w bioshock infinite i far cry 3. Jak i far cry 4. W bioshocku i far cry 3 jakoś sobie radziłem bo gra wyłączała mi się po ok 0,5-1h grania. Ekran gry wywalał do okienka robił się biały i wyskakiwał błąd, że "program nie odpowiada". Jednak ten czas wystarczył mi by osiągnąć jakiś progres. Jednak w far cry 4 problem się nasilił. Gra wyłącza mi się już po kilku minutach. Problem nie tkwi w "starości" sterowników bo wszystkie są nowe. Komputer nie jest zawirusowanych bo jest świeżo po formacie. Nie przegrzewa się. A sprzęt jest wystarczający by udźwignąć te tytuły na ultra. RE: gra nie odpowiada (błąd) - thermalfake - 25.12.2014 23:49 Nic innego mi nie przychodzi na myśl po opisie jak kontakt z supportem producenta gry bądź forum technicznym o ile te tytuły zostały legalnie zakupione. |