Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Rozwiązany Problem z kartą muzyczną Sound Blaster (rozwiązany) - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Hardware (/hardware-28-f)
+--- Wątek: Rozwiązany Problem z kartą muzyczną Sound Blaster (rozwiązany) (/problem-z-karta-muzyczna-sound-blaster-rozwiazany-4288-t)

Problem z kartą muzyczną Sound Blaster (rozwiązany) - DJ-Ona - 06.02.2010 13:00

Jestem Dj-em na radiu. Od wczoraj mam oprogramowanie Windows 7 , Karta Sound Blaster kupowana była dla Winows XP. Nie działa mi schoutkast , a konkretniej ustawienia mixsera do grania. ,moj kartę zmieniono na Windows7 odpowiednie sterowniki. Pięknie gra czysto , ale Mikrofonu i mixsera-ustawień nie mogę zrobić. Poradźcie co zrobić ? Może coś dodać ? Lub inne propozycję, ps. Nie mam zielonego pojęcia o Kartach muzycznych , Pomóżcie

RE: Problem z kartą muzyczną Sound Blaster - slump - 07.02.2010 02:39

Nie wiemy jaka to karta dokładnie. I czy nie masz miksera? Z karta oprogramowanie się powinno zainstalować a z nim mikser.
Możesz tez zapoznać się z : Windows 7 a stare karty muzyczne firmy Creative (tutorial) tam jest mikser na pewno.

RE: Problem z kartą muzyczną Sound Blaster - DJ-Ona - 07.02.2010 12:07

(07.02.2010 02:39)slump napisał(a):  Nie wiemy jaka to karta dokładnie. I czy nie masz miksera? Z karta oprogramowanie się powinno zainstalować a z nim mikser.
Możesz tez zapoznać się z : Windows 7 a stare karty muzyczne firmy Creative (tutorial) tam jest mikser na pewno.

Karta SB chyba ta o której piszecie starsza wersja . Weszłam na stronę , niestety nie radze sobie , co i jak . Ale dziękuje Pomoc wspaniała.Właśnie mixser jest ,lecz nieczynny , dlatego mój mikrofon nie działa, Patrząc na głośniki , zaglądałam niby działa, lecz nie działa, w ustawieniach zauważyłam, że imput seting mam zamknięty czyli S/PDIW in
(07.02.2010 12:07)DJ-Ona napisał(a):  
(07.02.2010 02:39)slump napisał(a):  Nie wiemy jaka to karta dokładnie. I czy nie masz miksera? Z karta oprogramowanie się powinno zainstalować a z nim mikser.

Karta SB chyba ta o której piszecie starsza wersja . Weszłam na stronę , niestety nie radze sobie , co i jak . Ale dziękuje Pomoc wspaniała.Właśnie mixser jest ,lecz nieczynny , dlatego mój mikrofon nie działa, Patrząc na głośniki , zaglądałam niby działa, lecz nie działa, w ustawieniach zauważyłam, że imput seting mam zamknięty czyli S/PDIW in

Dziękuje Bardzo ,Pomógł