![]() |
Rozwiązany Jak stworzyć płytowe archiwum fotek kompatybilne z zewnatrznym odtwarzaczem - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Jak stworzyć płytowe archiwum fotek kompatybilne z zewnatrznym odtwarzaczem (/jak-stworzyc-plytowe-archiwum-fotek-kompatybilne-z-zewnatrznym-odtwarzaczem-42870-t) |
Jak stworzyć płytowe archiwum fotek kompatybilne z zewnatrznym odtwarzaczem - lejwoda - 30.11.2014 22:13 Mam Photo dvd4, ale on tworzy przeglądy slaydów które zabierają niepotrzebnie miejsce, a ja chciałbym normalną bibliotekę ze zbiorem fotek na płytach które można by odtworzyć także na zwykłym DVD. W tej chwili zakupiłem Nero 2015 w pełnej wersji (czy można go wykorzystać) Odtwarzacz do prób (ma chyba z 10 lat) to dla przykładu Durabrand dv-160 bierze (DVD/VCD/CD-R/CD-RW/MP3/JEPG) Może ktoś miał podobny problem? Nie znalazłem takiej opcji. Jedynym możliwym wyjściem jest stworzenie pokazu slaydów czyli pliku video jakimś programem np. BSC. Potem wypalić płytę CD/DVD poprzez np.nero i gotowe. Zawsze moźna z powrotem wyciągnąć JEPG z Video. Wadą tutaj jest to źe nie można wyświetlić fotek na jednej płaszczyżnie żeby zobaczyć np. konkretną fotkę. zaletą jest to że bierze tą płytę prawie każdy odtwarzacz DVD. Dzięki. |