Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Problem z uruchomieniem gry Mirrors Edge - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+---- Dział: Gry (/gry-29-f)
+---- Wątek: Problem z uruchomieniem gry Mirrors Edge (/problem-z-uruchomieniem-gry-mirrors-edge-4278-t)

Problem z uruchomieniem gry Mirrors Edge - soon44 - 06.02.2010 00:28

Witam, odpalam grę Mirrors Edge, wymagania oczywiście mam spełnione włączam grę i po chwili minimalizuje mi się ona i wychodzi na pulpit, nie mogę powrócić z powrotem do gry ponieważ słyszę tylko dźwięk bez obrazu, w menagerze zadań wyświetla mi "brak odpowiedzi" w czym tkwi problem? Czy może to zła konfiguracja? Gdy robię zgodność z systemem WIN XP SP3 gra w ogóle się nie uruchamia. Proszę o pomoc:exclamation::exclamation:

RE: Problem z uruchomieniem gry Mirrors Edge - War_3_ - 06.02.2010 10:46

A co z kompatybilnością z Vistą (np. sp 2) i/lub uruchomieniem jako administrator?
Czy masz aktualne sterowniki? (poradę o tym masz Tu)
Ile masz pamięci RAM i dokładną wersję systemu (wersja + bit)?

RE: Problem z uruchomieniem gry Mirrors Edge - Lalik - 06.02.2010 11:16

Sprawdzałeś w ogóle czy w/w gra jest kompatybilna z Windows 7 ? Może potrzebuje patcha.

RE: Problem z uruchomieniem gry Mirrors Edge - soon44 - 06.02.2010 22:09

Spachowałem ją, po zgodności z WIN XP SP2 w ogóle się nie odpala, po uruchomieniu jako administrator działa dłużej ale nadal występuję ten sam problem, win 64 bit, ram ddr3 4GB. Czytałem na forach o grach i działa gra ludziom pod Win 7 :/