![]() |
Rozwiązany Problem z Windows Media Center - widok okładek albumów (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Problem z Windows Media Center - widok okładek albumów (rozwiązany) (/problem-z-windows-media-center-widok-okladek-albumow-rozwiazany-4267-t) |
Problem z Windows Media Center - widok okładek albumów (rozwiązany) - Danielkk - 05.02.2010 14:52 Witam, mam problem z jednym ustawieniem w Windows Media Center. A więc proszę popatrzeć: [URLn=http://img521.imageshack.us/i/mediacenter.png/] ![]() Nie mam pojęcia jak zrobić okładkę w Nieznanym Albumie, jak zrobić aby wstawić swoje zdjęcie tak jak w poprzednich podstawowych Albumach ;/ Proszę o pomoc i dokładne wyjaśnienie. Z góry dzięki ;p RE: Problem z Windows Media Center - Dzejkop - 05.02.2010 15:25 Wstaw do folderu z tym albumem jpg z okładką. RE: Problem z Windows Media Center - Danielkk - 05.02.2010 15:55 No mam Folder, wrzucam do niego nuty, no i te zdjęcie JPEG, biorę ppm i co mam wybrać? Jak wysyłam do WMP to w WMC dalej jest tak jak na rysunku tylko tyle, że informacje są jaki rok gatunek itp ;/ kurcze nie wiem jak to zrobić ;/ Wrzucisz parę SS'ów? ;p RE: Problem z Windows Media Center - MAciachPaN - 05.02.2010 17:13 A jaką masz nazwę tego zdjęcia ? Ja wszystkie okładki mam nazwane folder.jpg i są wyświetlane prawidłowo. RE: Problem z Windows Media Center - Danielkk - 05.02.2010 19:50 Zobaczcie jak to dokładnie wygląda wszystko pomalutku ;p Mam folder: ![]() W środku wszystko się znajduje jak widać utwory i zdjęcie w .JPEG: ![]() No i na folder ppm: ![]() Co dalej? ;/ PS: Te utwory i zdjęcia wcale nie są sobie znane, to przypadek ;p;p RE: Problem z Windows Media Center - Magic_coin - 05.02.2010 20:00 Masz folder "Muzyka WMC" to plik graficzny też nazwij "Muzyka WMC" RE: Problem z Windows Media Center - Danielkk - 05.02.2010 20:08 Wielkie dzięki, mam ogromna prośbę bo przed sekundą coś zrobiłem na kompie i nie wiem jak to cofnąć chciałem usunąć jakiś plik, i gdzieś wybrałem aby otworzyć za pomocą takiego programu do filmów, Dziobas Rar Player. Wszystko mi się zrobiło otwierane za jego pomocą: ![]() Ratujcie co tu zrobić ;/ Nic nie mogę odpalić normalnie ;/;/ wszystko jest .Ink czy coś ;/ RE: Problem z Windows Media Center - slump - 05.02.2010 20:25 Na pulpicie utwórz nowy plik tekstowy. Wklej do niego: Kod: Windows Registry Editor Version 5.00 Przez menu plik wybierz zapisz jako ustaw zapisywanie na pulpit i w polu nazwa pliku wpisz fix.reg a w polu niżej czyli zapisz jako typ wybierz wszystkie pliki to konieczne. Po zapisaniu 2 kliknij na tym pliku i wyrażaj zgodę. Po wszystkim wyloguj się i zaloguj ponownie. RE: Problem z Windows Media Center - Danielkk - 05.02.2010 21:37 Dzieki za pomoc ;p Wszystkim po pkt. ;];] Pozdrawiam. |