BlueScreen podczas grania w Call Of Duty - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Bezpieczeństwo Windows 7 (/bezpieczenstwo-windows-7-15-f) +---- Dział: Logi (/logi-54-f) +---- Wątek: BlueScreen podczas grania w Call Of Duty (/bluescreen-podczas-grania-w-call-of-duty-42621-t) |
BlueScreen podczas grania w Call Of Duty - VoLinXpompa - 11.11.2014 13:37 Proszę o pomoc o co chodzi z tym problemem ? Dodam że blue screen wyskoczył jak grałem w Call of Duty 4 Modern Warfare Kod: Podpis problemu: RE: Blue Screen Problem (Szczegóły w Opisie) - thermalfake - 11.11.2014 13:55 Następny..... Tłuczone tyle razy - gdzie są udostępnione pliki *.dmp ? Wypadało by się zaznajomić - wystarczy wejść w dowolny wątek na ten temat i poczytać co należy zrobić. I czemu to robi w tym dziale ? Na już widzę system bez Service Packa. Na tak słabym sprzęcie w stosunku do gry odpalasz CoD'a 4-kę ? RE: Blue Screen Problem (Szczegóły w Opisie) - LadyInBlue - 11.11.2014 14:12 Zrób również logi OTL'em i tu podaj. RE: BlueScreen podczas grania w Call Of Duty - Maxim128 - 11.11.2014 15:13 Czy bluescreeny pojawiają się również podczas gry w inne tytuły? Sterowniki do karty graficznej najnowsze? Sprawdzałeś temperatury karty graficznej? Cytat:Na tak słabym sprzęcie w stosunku do gry odpalasz CoD'a 4-kę ? Ta gra idzie na słabszych sprzętach niż ten. Wejdzie już na 9800Pro. RE: BlueScreen podczas grania w Call Of Duty - VoLinXpompa - 11.11.2014 16:16 W wakacje był wymieniany cały układ BGA bo był spalony. Blue Screen pojawia się raz na ruski rok. Przed wczoraj robiłem format Dysku i instalowałem na nowo Win 7. Sterowniki raczej najnowsze do grafiki instalowałem poprzez autodetect ze strony AMD. A co do OTL to wrzucać logi koniecznie czy nie ? A co do temperatury to jakim sprawdzić programem ? RE: BlueScreen podczas grania w Call Of Duty - thermalfake - 11.11.2014 17:07 Skoro chcesz wiedzieć co jest było przyczyną wygenerowania tego bsoda to logicznym jest aby wykonać debug. Pliki *.dmp jakieś są w folderze c:\windows\minidump bo widzę, że wszystko trzeba podsuwać. Cytat:Sterowniki raczej najnowsze do grafiki instalowałem poprzez autodetect ze strony AMD. No to już mnie nie zadziwi. Nie dość, że system bez poprawek a Ty stawiasz jeszcze referencyjny sterownik. Sterowniki do mobilnych układów instalujemy tylko ze strony producenta. To nawet pisze na stronie amd.com ponieważ nie gwarantują poprawnej pracy. Kod: Toshiba notebooks (please contact the notebook OEM for driver support for these notebooks) Cytat:Sterowniki do karty graficznej najnowsze? Catalysty 13.9 sprzed roku o ile takie updater pociągnął. Cytat:Sprawdzałeś temperatury karty graficznej? To nie ma nic wspólnego z temperaturą. 0xD1 This indicates that a kernel-mode driver attempted to access pageable memory at a process IRQL that was too high. Cytat:Ta gra idzie na słabszych sprzętach niż ten. Wejdzie już na 9800Pro. Widziałeś jaką ma specyfikację sprzętu i układu video ? To nie jest blaszak. "Wejść" sobie można do pomieszczenia. Gra co najwyżej może zostać uruchomiona. RE: BlueScreen podczas grania w Call Of Duty - Illidan - 12.11.2014 02:12 Temat piszesz w dziale z logami,tu raczej problem nie dotyczy wirusów malware,ale jak chcesz zdiagnozować system to możesz logi zamieścić,ewentualnie usunąć śmieci czy infekcje,jeśli takowe się znajdą. W dziale "Bezpieczeństwo" masz opisane jak wykonać logi "FRST". RE: BlueScreen podczas grania w Call Of Duty - VoLinXpompa - 12.11.2014 12:46 Czyli sterowniki mam ściągać zawsze ze strony Sony ? A co do gry to chodzi bez lagów na najniższych ustawieniach graficznych i na rozdziałce 1366x768 więc nie gadaj RE: BlueScreen podczas grania w Call Of Duty - thermalfake - 12.11.2014 13:32 Gdzie są mini zrzuty (*.dmp) o które prosiłem ? RE: BlueScreen podczas grania w Call Of Duty - VoLinXpompa - 12.11.2014 14:59 Jak mam tu wrzucić te logi ? RE: BlueScreen podczas grania w Call Of Duty - Maxim128 - 12.11.2014 15:53 Logi wrzucasz w tagi [.code][/code] (bez kropki) a pliki DMP pakujesz do ZIP/RAR, wrzucasz na http://www.zippyshare.com i dajesz linka. RE: BlueScreen podczas grania w Call Of Duty - VoLinXpompa - 12.11.2014 16:07 Kiedy chce z pakować pliki DMP mam odmowę dostępu. RE: BlueScreen podczas grania w Call Of Duty - thermalfake - 12.11.2014 16:22 Skopiuj je sobie na pulpit do tymczasowego folderu i wtedy spakuj. RE: BlueScreen podczas grania w Call Of Duty - VoLinXpompa - 12.11.2014 16:25 Logi DMP: http://www33.zippyshare.com/v/36787309/file.html Sprawdzał ktoś te logi ? |