Rozwiązany Problemy z zalogowaniem do serwisów pocztowym na Firefoxie (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Problemy z zalogowaniem do serwisów pocztowym na Firefoxie (rozwiązany) (/problemy-z-zalogowaniem-do-serwisow-pocztowym-na-firefoxie-rozwiazany-4259-t) |
Problemy z zalogowaniem do serwisów pocztowym na Firefoxie (rozwiązany) - nunek21 - 05.02.2010 09:13 Mam taki dziwny problem. Zawsze odkąd pamiętam używałem zamiennika Internet Explorera, używając Firefox-a. Nigdy nie było z nim problemów, aż do teraz. Mam email box-a na o2 i przez Firefox-a nie mogę się zalogować na ową. Muszę uruchamiać Internet Explorera, i dopiero wtedy daje radę. ?? RE: Problemy z zalogowaniem do serwisów pocztowym na Firefoxie - War_3_ - 05.02.2010 09:21 Po 1: Jaki masz komunikat błędu? Po 2: Masz najnowszego flash playera? Po 3: Czy i jakie masz wtyczki? Po 4: Jaka wersja FF ? RE: Problemy z zalogowaniem do serwisów pocztowym na Firefoxie - nunek21 - 05.02.2010 09:35 Wersja 3.5.7. Wtyczki takie : W tym sęk, że nie ma żadnego komunikatu błędu Firefox-a. Finalnie wyskakuje błąd, że to o2 nie może zalogować do poczty. Ale tak jak pisałem wcześniej, takiego błędu nie ma w Internet Explorer. RE: Problemy z zalogowaniem do serwisów pocztowym na Firefoxie - War_3_ - 05.02.2010 09:51 Problem pojawia się po wpisaniu loginu i hasła czy próbie przejścia do strony poczty? Sprawdzałeś kompa przed spyware i malware? RE: Problemy z zalogowaniem do serwisów pocztowym na Firefoxie - nunek21 - 05.02.2010 09:53 Problem pojawia się po wpisaniu loginu i hasła, przy samym logowaniu na pocztę. Nie sprawdziłem, ale zrobię to, słuszna uwaga. RE: Problemy z zalogowaniem do serwisów pocztowym na Firefoxie - trixo - 05.02.2010 10:05 A javascript ? Bądź może masz wyłączona funkcje cookies w FF :> ? Możesz spróbować jeszcze zaimportować wszystko IE i wyczyścić ciacha w FF może zatrybi. RE: Problemy z zalogowaniem do serwisów pocztowym na Firefoxie - nunek21 - 05.02.2010 14:06 Podziałało tzn zadziałało. To byłą kwestia update windy i zaimportowania ustawień z IE8. Dzięki |