![]() |
News Intel: hasła to przeszłość. Dzięki biometrii użytkownik sam stanie się hasłem - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Windows 7 (/windows-7-4-f) +--- Dział: Newsy i aktualności o Windows 7 (/newsy-i-aktualnosci-o-windows-7-6-f) +---- Dział: Aktualności i wydarzenia branży IT (/aktualnosci-i-wydarzenia-branzy-it-52-f) +---- Wątek: News Intel: hasła to przeszłość. Dzięki biometrii użytkownik sam stanie się hasłem (/intel-hasla-to-przeszlosc-dzieki-biometrii-uzytkownik-sam-stanie-sie-haslem-42569-t) |
Intel: hasła to przeszłość. Dzięki biometrii użytkownik sam stanie się hasłem - Portator - 07.11.2014 06:21 ![]() Intel to firma, która zdecydowanie rozdaje karty na rynku procesorów, przynajmniej w segmencie wydajnościowym. Choć w tym roku zaprezentowano wiele ciekawych rozwiązań, to pierwsze laptopy z procesorami Core M nie spełniają pokładanych w nich nadziei. Zainteresowani wierzą, że problemy zostaną rozwiązane. Zarówno Intel jak i producenci sprzętu korzystającego z jego chipów pracują nad rozwiązaniem tej kwestii, ale ciekawsze jest to, co szykuje się nam w przyszłym roku. Tutaj więcej
|