brak dzwięków przy starcie WIN7 , dzwięk wraca po uśpieniu . - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: brak dzwięków przy starcie WIN7 , dzwięk wraca po uśpieniu . (/brak-dzwiekow-przy-starcie-win7-dzwiek-wraca-po-uspieniu-42536-t) |
brak dzwięków przy starcie WIN7 , dzwięk wraca po uśpieniu . - maoleee - 03.11.2014 23:21 Witam mam taki problem : Kolega kupił Panasonica CF-19 ( uparł się ) Postawiłem Win 7 32-bit Ultimate Generalnie wszystko ok tylko nie odpalał się dźwięk przy włączeniu kompa . Ikonka się pojawia , teoretycznie system widzi sterowniki ale w praktyce nie ma dźwięku . Co dziwne jak się wybrało opcję uśpij i wznowiło działanie systemu to dźwięk wracał . Sterowniki są pobrane ze strony producenta . Zniechęcony tym problemem postanowiłem postawić XP . Dostałem 3 płytową wersję recovery w języku angielskim . Odzwyczaiłem się od XP ale wszystko działało tylko po angielsku . Mi to rybka ale kolega z angielskiego potrafi powiedzieć łyndołs . No to postawiłem od nowa 7 po polsku i czary mary dźwięk pojawił się przy starcie . Euforia trwała krótko kolega poużywał dwa dni i znów to samo . |