Nośnik odłączony - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Nośnik odłączony (/nosnik-odlaczony-42164-t) |
Nośnik odłączony - dwader - 02.10.2014 10:10 Witajcie, mam problem z połączeniem się z wifi. Otórz internet z kabla działa a z wifi nie. Znajduje wszystkie dostepne sieci bezprzewodowe, a po wpisaniu hasła mieli mieli i wyskakuje okienko do rozwiązywania problemów a potem komunikat taki jak niżej . Powiedzcie, czemu nie wykrywa mi routera? Wczesniej nie miałem problemu z łączeniem. Nic nie instalowałem. Na kompie mojej dziewczyny jest to samo co u mnie. System operacyjny Win 7. Karta sieciowa działa poprawnie. Dołączam również screany otrzymane procedurą ipconfig/all. Proszę o prosty język w odpowiedziach. Pozdrawiam. RE: Nośnik odłączony - irocket - 02.10.2014 15:29 Skoro na drugim komputerze jest tak samo, to najprawdopodobniej coś z punktem dostępowym. Próbowałeś go wyłączyć i włączyć? Próbowałeś resetować i ustawiać od nowa? RE: Nośnik odłączony - Maxim128 - 16.10.2014 18:24 Autor nie interesuje się tematem dlatego zamykam. Możliwe otwarcie na prośbę Autora na PW. |