Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
W koszu optymalizacja paska start - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1-f)
+--- Dział: Kosz (/kosz-3-f)
+--- Wątek: W koszu optymalizacja paska start (/optymalizacja-paska-start-41930-t)

optymalizacja paska start - zirek - 09.09.2014 13:44

Hej niedawno dostałem nowy laptop z windowsem 7 i mam problem z paskiem start. Otóż najcześciej używanym przeze mnie programem jest Outlook. W windowsie XP gdy otworzyłem pasek start i w oknie wyszukiwarki wpisałem nazwe dokumentu to wyświetlała się lista wszystkich dokumentów o tej nazwie zarówno na dysku komputera jak i w skrzynce mailowej Outlooka. W win7 wyświetlają sie tylko dokumenty które są na dysku ale z pominięciem tych w Outlooku. Czy da rade to jakoś tak skonfigurować aby działało jak w XP i żebym miał podgląd nie tylko a dokumenty na dysku ale także te w skrzynce mailowej?

RE: optymalizacja paska start - beabea - 11.09.2014 01:48

Program pocztowy Windows 7 to Windows Live Mail, nie Outlook, a to co nazywasz paskiem start, to menu start.
U mnie wyświetlają się także dokumenty ze skrzynki, a klikasz w Wyświetl więcej wyników? Może nie masz tej lokalizacji zindeksowanej?