![]() |
NIe ma możliwości włączenia Aero. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: NIe ma możliwości włączenia Aero. (/nie-ma-mozliwosci-wlaczenia-aero-41563-t) |
NIe ma możliwości włączenia Aero. - PafcioPL - 08.08.2014 16:35 Witam mam taki problem. Nie moge wlaczyc opcji Aero. Nie wiem w czym problem. Karta Graficzna Nvidia GF GTX 760, 8GB ram. Na samym poczatku normalnie dzialalo. Od 3 miesiecy nie dziala tak jak powinno. Mam najnowsze sterowniki do karty graficznej. Jak ktos zna rozwiazanie prosze napisac. Jak beda potrzebne SSY to wstawie. PROSZE O POMOC ! RE: NIe ma możliwości włączenia Aero. - thermalfake - 10.08.2014 11:37 Do sprawdzenia - system ma być aktywowany, jeśli są błędy aktywacji to uruchamiamy Microsoft Genuine Advantage Diagnostic Tool i podsyłamy log - musi być ustawiona paleta kolorów True Color 32bit - włączone usługi Kompozycje oraz Menedżer sesji Menedżera okien pulpitu z automatycznym typem uruchamiania, do sprawdzenia przystawce Usługi, można wywołać przez polecenie services.msc - Zaawansowane ustawienia systemu -> Wydajność -> Ustawienia -> Efekty wizualne -> Dopasuj do uzyskania najlepszego wyglądu Przy okazji proszę uruchomić dxdiag i na dole kliknąć w Zapisz wszystkie informacje a następnie zawartość pliku wkleić na forum do znacznika code. RE: NIe ma możliwości włączenia Aero. - Maxim128 - 06.09.2014 17:47 Autor nie interesuje się wątkiem - zamykam. Temat może zostać otwarty na prośbę autora. |