![]() |
Rozwiązany instalacja 'czystego' win7 HE 64bit na lapku - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Rozwiązany instalacja 'czystego' win7 HE 64bit na lapku (/instalacja-czystego-win7-he-64bit-na-lapku-41522-t) |
instalacja 'czystego' win7 HE 64bit na lapku - po3 - 04.08.2014 18:55 Witam Nie mogłem się doszukać odpowiedniego tematu.. być może mój problem został już przez kogoś poruszony, jeśli tak to przepraszam. Do rzeczy. Mam lapka ~2 letniego, AsusX53S z zainstalowanym win7 oraz mnóstwem niepotrzebnych dodatków zaśmiecających system... Reinstalkę z dysku Recovery robiłem już dwukrotnie. Teraz chciałbym zrobić kolejny krok naprzód. Chcę zainstalować czystego Windowsa na tym laptopie. Bez korzystania z partycji recovery. Pytanie, które się nasuwa: - czy instalując system od nowa, mogę skorzystać z kodu który mam na naklejce na spodzie lapka? - czy nadal będę miał legalny system? - skąd mogę pobrać legalną kopie systemu, bez cracków, wirusów i innego rodzaju udogodnień dla osób, niechętnych do zapłaty za system Dzięki i pozdrawiam RE: instalacja 'czystego' win7 HE 64bit na lapku - thermalfake - 04.08.2014 19:10 2xTAK plus to, że legalnej kopii w sieci nie ma (chodzi o torrenty) za wyjątkiem subskrypcji ze stron microsoftu (technet, msdnaa, vlsc). Więc najprościej taki nośnik pożyczyć. |