![]() |
Obciążenie procesora 100% po włączeniu komputera - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Bezpieczeństwo Windows 7 (/bezpieczenstwo-windows-7-15-f) +--- Wątek: Obciążenie procesora 100% po włączeniu komputera (/obciazenie-procesora-100-po-wlaczeniu-komputera-41395-t) |
Obciążenie procesora 100% po włączeniu komputera - Pawel94 - 24.07.2014 18:04 Witam, mam taki dziwny problem, otóż po włączeniu komputera komputer mi strasznie wolno chodzi, jak by obciążenie procesora było 100% nie da się praktycznie nic robić ale gdy włączę Menedżera zadań i mam go włączonego komputer wraca do normalności i działa normalnie tak jak działał wcześniej. Jeszcze parę dni temu tego nie miałem. Da się coś z tym zrobić zanim sformatuje komputer? RE: Dziwny problem - pawmad - 29.07.2014 07:48 Najlepiej przeskanuj komputer programem antywirusowym. Czy już coś takiego zrobiłeś ? Sprawdź czy podczas uruchamiania nie startują jakieś podejrzane programy Start - > (wpisz w pole na dole msconfig) -> zakładka uruchamianie Do tego jaki to jest system, czy masz włączoną zaporę ? Czy posiadasz jakiś program antywirusowy? |