![]() |
Rozwiązany Jak otworzyć zabezbieczone pliki Usera z windows XP - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Pozostałe systemy Windows (/pozostale-systemy-windows-31-f) +--- Wątek: Rozwiązany Jak otworzyć zabezbieczone pliki Usera z windows XP (/jak-otworzyc-zabezbieczone-pliki-usera-z-windows-xp-41389-t) |
Jak otworzyć zabezbieczone pliki Usera z windows XP - pmgdansk - 23.07.2014 21:04 Odgrzebałem jakiś stary dysk z szafy i po podłączeniu przez adapter do komputera z Win 7 okazało się, że jest jeszcze zainstalowany windows XP a na nim zabezpieczony mój stary user. Oczywiście hasło już dawno zostało zapomniane. Czy można jakoś to obejść żeby dostać się do plików? Przez właściwości-> zaawansowane ustawienia zabezpieczeń nie udaje się nic zrobić. RE: Jak otworzyć zabezbieczone pliki Usera z windows XP - thermalfake - 23.07.2014 21:21 Primo zwróć uwagę iż piszesz w dziale zupełnie nie przeznaczonym do tego. Secundo bardzo dobrze sprawdzi się Mini XP w pakiecie hirens'a - omija prawa ntfs'owe więc bez problemu można otwierać, kopiować. RE: Jak otworzyć zabezbieczone pliki Usera z windows XP - pmgdansk - 23.07.2014 21:45 Sorry za błędny dział, tak prawdę mówiąc nie wiedziałem gdzie to umieścić tak samo jak nie wiedziałem jak tego wyszukać. Zaraz spróbuję z podanym programem, dzięki za pomoc. RE: Jak otworzyć zabezbieczone pliki Usera z windows XP - thermalfake - 23.07.2014 22:12 To nie jest program tylko zestaw narzędzi różnego typu zebranych w bootowalny system ratunkowy livecd. Pobrany plik trzeba sobie rozpakować, wypalić na płycie i wykonać rozruch. |