![]() |
Rozwiązany Ygoow nie uruchamia się na Windows 7 (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Ygoow nie uruchamia się na Windows 7 (rozwiązany) (/ygoow-nie-uruchamia-sie-na-windows-7-rozwiazany-4138-t) |
Ygoow nie uruchamia się na Windows 7 (rozwiązany) - soon44 - 31.01.2010 23:49 Witam, mam następujący problem. Nie działa mi program Ygoow po odpaleniu wyskakuje mi error "Program Ygoow przestał działać. Program przestał działać poprawnie z powodu wystąpienia problemu. System Windows zamknie program i powiadomi Cię jeśli istnieje dostępne rozwiązanie" po czym zamyka go i cisza. Kliknąłem prawym przyciskiem następnie rozwiąż problemy ze zgodnością dałem zgodność z WIN XP z Service Pack 3 (na nim działał program) po czym to nadal nie pomaga. Proszę o pomoc :exclamation: RE: Nie działa Ygoow ! - slump - 01.02.2010 01:08 Jedyne co możesz spróbować to czy w trybie zgodności z Vista zacznie działać, oraz czy jeśli uruchomisz o jako administrator coś się poprawi. Jeśli nie zobacz czy nie ma nowszej wersji. Jeśli nie to najprawdopodobniej go nie uruchomisz. RE: Nie działa Ygoow ! - soon44 - 01.02.2010 09:14 Zaktualizowałem, zrobiłem zgodność z Vistą i dalej to samo, co ciekawe program działał mi na początku bez zarzutów, nie były robione żadne aktualizacje itp. RE: Ygoow nie uruchamia się na Windows 7 - ihatebuffering - 01.02.2010 15:50 A może jakiś odpowiednik tego programu ? Nie wiem dokładnie ale to chyba program typu p2p ? Dużo jest takich. RE: Ygoow nie uruchamia się na Windows 7 - xardas89 - 01.02.2010 15:55 Dokładnie rzecz biorąc to p2m. Możesz spróbować ściągać Moorhuntem. Niestety nie wiem, czy jest on zgodny z win7, ale możesz spróbować. A dawałeś opcję: 'uruchom jako administrator'? RE: Ygoow nie uruchamia się na Windows 7 - soon44 - 01.02.2010 16:37 Tak uruchamiałem jako administrator, tak to program p2m jednak nie wszystkie hashcody działają pod Moorhunt, dlatego używam Ygoow. Dziwi mnie, że ten program działał mi prawidłowo na Win 7 jednak dopiero teraz napotkałem ten problem. RE: Ygoow nie uruchamia się na Windows 7 - xardas89 - 01.02.2010 16:46 Spróbuj go zainstalować jeszcze raz, ale nie instalować na razie nowych aktualizacji. U mnie czasem Ygoow też świrował (na XP), więc trzeba było czasem go reinstalować. RE: Ygoow nie uruchamia się na Windows 7 - Lalik - 01.02.2010 16:47 Skoro działał być może jakaś aktualizacja spowodowała, że przestał ciężko jest teraz do tego dojść bo to mogła być każda aktualizacja np. systemowa, programowa, bądź np. Antywirusa RE: Ygoow nie uruchamia się na Windows 7 - soon44 - 01.02.2010 17:20 Reinstal pomógł dzięki ![]() |