Rozwiązany Virtua Tennis 2009 - czy będzie działać na Windows 7? (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Rozwiązany Virtua Tennis 2009 - czy będzie działać na Windows 7? (rozwiązany) (/virtua-tennis-2009-czy-bedzie-dzialac-na-windows-7-rozwiazany-4132-t) |
Virtua Tennis 2009 - czy będzie działać na Windows 7? (rozwiązany) - kristooph - 31.01.2010 17:41 Założyłem przed chwilą konto, a więc mój problem jest następujący: Za tydzień będę miał nowego kompa z zainstalowanym Windows 7. Przeczytałem niedawno, że jedną z gier która nie działa dobrze na Windows 7 jest virtua tennis 2009. Mam Windows XP. W związku z tym, że jest to moja ulubiona gra co mogę zrobić jeśli ona nie będzie mi działała (od razu mówię, że jestem laikiem w sprawach komputera). Wiem, że problem trochę hipotetyczny ale proszę o pomoc, ewentualnie sprawdzenie czy to może tylko plotki z tym że ta gra nie działa poprawnie, z góry za każdą pomoc dziękuję. RE: Virtua Tennis 2009 - czy będzia chodzić na Windows 7? - HrabiaHodon - 31.01.2010 18:44 Kod: Minimalne wymagania sprzętowe: Kod: Zalecane: Chyba tylko Ci zostaje zainstalować i sprawdzić RE: Virtua Tennis 2009 - czy będzie działać na Windows 7? (rozwiązany) - Dzejkop - 26.02.2010 16:23 Autor oznajmił, że wszystko działa tak więc zamykam. |