W koszu Win 7 64bit problem z USB - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Win 7 64bit problem z USB (/win-7-64bit-problem-z-usb-41255-t) |
Win 7 64bit problem z USB - chopek87 - 11.07.2014 18:58 Witam szukałem czegoś na ten temat ale nie znalazłem jeśli już było coś o moim problemie to sory. Dzisiaj zainstalowałem Win 7 64bity śmiga fajnie ale jak próbowałem zainstalować drukarkę to zaczęły się problemy a mianowicie komp widzi drukarkę ale podczas instalacji sterowników wyskakuje komunikat że drukarka nie jest podłączona lub wyłączona ściągałem nowsze sterowniki ze strony producenta i nadal to samo a teraz okazało się że nawet pen drajw podłączony nie działa po włożeniu pokazuje się że wykryto nowy sprzęt i nastąpi instalacja sterowników a po chwili wyskakuje że instalacja sterowników nie powiodła się i nie działa i tak jest ze wszystkim co podłączam. błagam pomocy. RE: Win 7 64bit problem z USB - thermalfake - 13.07.2014 23:58 Jeśli ktoś oczekuje pomocy to powinien podać sam bez proszenia się szczegółowe informacje. Gdzie jest opisana dokładna specyfikacja sprzętu ? Czy system ma zainstalowany komplet poprawek i SP1 ? Czy został zainstalowany komplet sterowników a w szczególności paczka chipsetu (w nim są kontrolery usb) ? Jaki model drukarki ? Jak była przeprowadzona instalacja drukarki - najpierw oprogramowania a w momencie prośby wpięcie drukarki czy też odwrotnie ? Zrzut ekranowy z managera urządzeń, jakie kody błędów na urządzeniach ? RE: Win 7 64bit problem z USB - thermalfake - 20.07.2014 21:36 Gościu, logowałeś się na forum w ten sam dzień wieczorem kiedy ja napisałem odpowiedź o uzupełnienie wątku (moderator też). Najwyraźniej nie zależy Ci na pomocy. Także następnym razem nie zawracaj nam tu du*y skoro nie masz zamiaru napisać ani jednego słowa.. |