Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
W koszu Nie działa bezprzewodowa mysz USB - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1-f)
+--- Dział: Kosz (/kosz-3-f)
+--- Wątek: W koszu Nie działa bezprzewodowa mysz USB (/nie-dziala-bezprzewodowa-mysz-usb-41194-t)

Nie działa bezprzewodowa mysz USB - kamiln804 - 06.07.2014 08:42

problem wyglada tak : myszka dziala tylko po restarcie laptopa i wybrania opcji [włącz system Windows z użyciem ostatniej znanej dobrej konfiguracji ] lub cos podobnego

probowalem odinstalowac sterowniki od myszki i zainstalowac na nowo ale to nic nie pomoglo
jesli mial bym cos zrobic to prosze o rozpisanie na poszczegolne elementy jak sie tam dostac itp

myszka - mysz modecom mc-wm5
inna identyczna tylko ze na usb przewodowa dziala normalnie :/ [jest juz do wymiany]

RE: Nie działa bezprzewodowa mysz USB - kamiln804 - 07.07.2014 18:28

tacy wielcy informatycy a odpowiedzieć się nawet nie chce

RE: Nie działa bezprzewodowa mysz USB - irocket - 07.07.2014 18:44

Gdyby ktoś wiedział (albo miał czas) to by coś poradził. Nikt nie musi tutaj być na zawołanie, bo komuś myszka nie działa. Jeżeli chce, to pomaga, jeżeli nie, to siedzi i patrzy. Wszyscy są to z nieprzymuszonej woli i pomagają za darmo w wolnym czasie. Jeżeli chcesz, żeby wszystko działało, zawieź kompa do serwisu, odpowiednio Cię skasują za to, więc już szybciej i zapewne taniej byłoby kupić inną myszkę. Spróbuj odinstalować sterowniki w menedżerze urządzeń i dać systemowi samemu znaleźć. Później poszukaj we właściwościach wszystkich urządzeń w Kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej zakładki Zarządzanie energią i odznacz "Zezwalaj komputerowi..."

Aha, popraw jeszcze pierwszy post przed napisaniem kolejnych, inaczej wątek wyląduje w koszu a na Twoim koncie pojawi się odpowiednie ostrzeżenie

RE: Nie działa bezprzewodowa mysz USB - thermalfake - 07.07.2014 20:12

Po co wchodzisz w słowo z gówniarzem o roszczeniowym podejściu.... zdania sklecić nie potrafi a co dopiero poprawić to co mu moderator nakazał. Zasady obowiązują wszystkich bez wyjątku.
Czekałem do momentu aż zrobi to co się mu karze. Nie zrobił, pomocy nie będzie. O moje wykształcenie i doświadczenie niech się nie martwi. Flejtuchom i roszczeniowcom mojego cennego czasu nie poświęcam bo taką mam zasadę.

RE: Nie działa bezprzewodowa mysz USB - kamiln804 - 08.07.2014 10:44

hahaha szczeniak to moze byc tylko z cb <cenzura>
mozesz sb tak z psami pogadac... <cenzura> lezysz nisko jak <cenzura> <cenzura>

<cenzura> ten wasz regulamin .. taki <cenzura> przyjdzie i zacznie obrazac NARA