![]() |
W koszu Win7 64bit brak drukarek w 'urzadzenia i drukarki', pomaga restart - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Win7 64bit brak drukarek w 'urzadzenia i drukarki', pomaga restart (/win7-64bit-brak-drukarek-w-urzadzenia-i-drukarki-pomaga-restart-41153-t) |
Win7 64bit brak drukarek w 'urzadzenia i drukarki', pomaga restart - aglon - 02.07.2014 12:39 Witam Mój problem jest bardzo podobny, do przedstawionego powyżej. Win 7 Enterprise, 64bit, instalowanie drukarek sieciowych starszej generacji nie powoduje problemów, dopiero zainstalowanie drukarki Konica Minolta C364 powoduje, że po restarcie nie pojawiają się urządzenia i drukarki a dodatkowo totalnie zawiesza się excel (w dwóch przypadkach). Wykonałem już kilka opcji włącznie z tymi z poprzedniego postu i nic nie pomaga. Po odłączeniu drukarki o której mowa, wszystko wraca do normy. Nie mam już pomysłu, dzieje się to na kilku komputerach, kilkanaście kolejnych podłączonych z drukarką działa bez zarzutu. Co może być przyczyną, ktoś się spotkał z takim problemem i go rozwiązał? Jaki związek ma Office ze sterownikami drukarki? |