![]() |
Rozwiązany Nie działa automatyczne uruchamiane komputera - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Rozwiązany Nie działa automatyczne uruchamiane komputera (/nie-dziala-automatyczne-uruchamiane-komputera-41142-t) |
Nie działa automatyczne uruchamiane komputera - Maxim128 - 01.07.2014 10:34 Witam. Komputer mam tak ustawiony, że o godzinie 6.00 uruchamia się sam, startuje eMule, BitTorrent i Outlook, łączą się z serwerami i pobierają to co do nich należy. Otóż w ostatnim czasie się tak nie dzieje. Może ma to związek z instalacją nowej karty graficznej? Jak w takim razie przywrócić uruchamianie automatyczne? Nie wiem, czy to jest ważne, ale tą opcję ustawia się w BIOS, i nazywa się "RTC Power On" lub podobnie. Jest cały czas włączona. Ma ktoś pomysł, co z tym fantem zrobić? RE: Nie działa automatyczne uruchamiane komputera - thermalfake - 02.07.2014 00:01 W produktach Gigabyte'a ta opcja Nazywa się Resume by Alarm i trzeba ją odpowiednio skonfigurować. Może robiłeś restart ustawień i wyłączyła się ta opcja (domyślnie). Tryb uśpienia dałbym S1 i wyłączył PME. RE: Nie działa automatyczne uruchamiane komputera - Maxim128 - 02.07.2014 06:02 Sprawdzę te ustawienia ![]() RE: Nie działa automatyczne uruchamiane komputera - thermalfake - 06.07.2014 11:37 Udało się ? Jeśli tak to zamykamy. RE: Nie działa automatyczne uruchamiane komputera - Maxim128 - 19.07.2014 09:48 Zapomniałem o tym wątku ![]() Oczywiście Resume By Alarm był jakimś cudem wyłączony ![]() |