![]() |
W koszu Problemy ze sterownikami i siecią. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Problemy ze sterownikami i siecią. (/problemy-ze-sterownikami-i-siecia-41128-t) |
Problemy ze sterownikami i siecią. - Marcin009977 - 30.06.2014 13:05 Witam. Mam problem z win7: - nie moge go spolszczyć - nie moge wgrać sterowników jak coś pobieram to rozłącza się internet(mobilny), poźniej nie mogę się połączyć jak go odinstaluje to pózniej komputer go nie widzi prosze o pomoc RE: problem z Win 7 32bit - irocket - 30.06.2014 13:11 Popraw ten post, nie wiemy jaka wersja systemu, jaki komputer (specyfikacja) ani nic. RE: problem z Win 7 32bit - thermalfake - 30.06.2014 13:30 Legalna zmiana języka jest tylko poprzez paczki MUI ściągane z Windows Update w wersjach systemu Ultimate/Enterprise. RE: Problemy ze sterownikami i siecią. - Maxim128 - 30.06.2014 18:06 Cytat:- nie moge go spolszczyćPatrz wypowiedź thermalfake. Jak masz Ultimate, to spolszczenie ściągasz z Windows Update. Cytat: - nie moge wgrać sterownikówJakich konkretnie i dlaczego nie możesz ich wgrać? Cytat:jak coś pobieram to rozłącza się internet(mobilny), poźniej nie mogę się połączyć jak go odinstaluje to pózniej komputer go nie widziSpróbuj zainstalować inne sterowniki do modemu. |