Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Rozwiązany Jak zminimalizować pocztę usługi Windows Live do Tray'a (rozwiązany) - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+--- Wątek: Rozwiązany Jak zminimalizować pocztę usługi Windows Live do Tray'a (rozwiązany) (/jak-zminimalizowac-poczte-uslugi-windows-live-do-tray-a-rozwiazany-4111-t)

Jak zminimalizować pocztę usługi Windows Live do Tray'a (rozwiązany) - macx - 30.01.2010 20:37

Witam
Mam pytanie jak w temacie, po przesiadce z XP na Win7 już przyzwyczaiłem się do wbudowanego klienta poczty i mam bardzo pozytywne odczucia co do tego programu. Brakuje mi w nim jedynie jednej opcji: brak możliwości zminimalizowania do Traya i działania w tle.
Niby jest przypięty do paska zadań i nie zajmuje na nim miejsca, ale przy przełączaniu okien (ALT+TAB) jest on widoczny co mnie trochę denerwuje...
Poszukuję programu typu HideOE Klik, który pozwoliłby uruchomić Pocztę usługi Windows Live w zasobniku i informowałby mnie gdy przyjdzie nowa wiadomość.

pozdrawiam
McX

RE: Jak zminimalizować pocztę usługi Windows Live do Tray'a - otacon - 25.04.2010 00:17

Na ikonie poczty kliknij właściwości i zaznacz "uruchom w trybie zgodności z Vista" następnie uruchom pocztę i w trayu PPM na ikonę poczty i kliknij "ukryj okno gdy zminimalizowany"

RE: Jak zminimalizować pocztę usługi Windows Live do Tray'a - macx - 26.04.2010 21:11

DZIĘKI, działa.

EOT.