![]() |
Nie działa mikrfon - nie wykrywa go - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Nie działa mikrfon - nie wykrywa go (/nie-dziala-mikrfon-nie-wykrywa-go-4076-t) |
Nie działa mikrfon - nie wykrywa go - bakacz - 29.01.2010 14:07 Witam, Po zainstalowaniu Windows 7 podłączyłem mikro i działało, lecz chciałem wyłączyć mikro z poziomu Windowsa żebym sam siebie nie słyszał i tu zaczął się problem. Usunąłem mikrofon w tym panelu: ![]() i teraz w ogóle nie mogę sobie poradzić by przywrócić go ![]() RE: Nie działa mikrfon - nie wykrywa go - Lalik - 29.01.2010 14:10 Przeinstaluj sterowniki, jeśli to nic nie da użyj opcji przywracania systemu, do momentu w którym usunąłeś w/w sprzęt. RE: Nie działa mikrfon - nie wykrywa go - slump - 30.01.2010 01:59 Albo kliknij prawym przyciskiem myszy na tym oknie co pokazujesz i zaznacz opcję pokaż wyłączone urządzenia oraz pokaż odłączone urządzenia. To samo zrób na karcie odtwarzanie. |