zniknęły partycje po utworzeniu nowego woluminu prostego - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: zniknęły partycje po utworzeniu nowego woluminu prostego (/zniknely-partycje-po-utworzeniu-nowego-woluminu-prostego-40366-t) |
zniknęły partycje po utworzeniu nowego woluminu prostego - mr_maro - 03.05.2014 23:38 mialem 4 partycje C windows 50 gb D dane 150 gb E mp3 100 gb F filmy 100 gb Przesunalem partycje D w strone E o 50 gb, tworzac 50 GB wolnego miejsca przed C, by go potem dodac. Wszedlem w zarzadzenie kompem - zarzadzanie dyskami, i te 50gb bylo oznaczone jako wolne miejsce, wiec kliknalem na nie - dodaj nowy wolumin prosty - wlaczyl sie kreator- rozmiar bylo cos 50gb - dalem nie przydzielaj litery dysku ani scieżki - dalej nie formatuj - i sie stworzyl wolumin prosty.... i znikły moje dyski :/ mam 50 gb zdrowy dysk logiczny a reszta czyli (D,E,F) sa jako wolne miejsce ( 1sze co zrobilem to przywracanie systemu ale to nic nie dalo w Moj KOmp wykrywa aktualnie tylko partycje C co zrobic by wrocic do poprzedniego stanu ? mam tam b.duzo waznych dokumentow proszę o pomoc |