Standardowa karta vga? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Standardowa karta vga? (/standardowa-karta-vga-40282-t) |
Standardowa karta vga? - FapMaster - 27.04.2014 17:30 Witam. Ostatnio miałem problem ze sterownikami do mojej karty graficznej - NVIDIA GeForce 9600GT. Użyłem paru poradników i w końcu udało mi się je zainstalować przez menedżera urządzeń. Już chciałem resetować komputer i w pełni je zainstalować, ale po restarcie te sterowniki są zastępowane jakimś zwykłym sterownikiem, a w menedżerze, zamiast "NVIDIA GeForce 9600GT" jest "standardowa karta graficzna VGA". Co zrobić, aby zainstalować sterowniki NVIDIA? RE: Standardowa karta vga? - Majkelus16 - 27.04.2014 17:47 ... RE: Standardowa karta vga? - FapMaster - 27.04.2014 18:12 Już tak robiłem. Używałem też Drive Sweepera. Oczywiście, mogę zrobić to jeszcze raz, tak jak napisałeś, ale jutro, dziś nie mam już sił żeby znów to robić. (na razie odpowiadam z komórki) RE: Standardowa karta vga? - Majkelus16 - 27.04.2014 18:20 ... RE: Standardowa karta vga? - FapMaster - 27.04.2014 18:45 System od nowa? Ooo cholera, no nie wiem, poczekam jeszcze, może ktoś napisze mi jakiś inny, mniej drastyczny sposób. Ale jak odinstalowuję te sterowniki VGA (menedżer urządzeń>standardowa karta graficzna VGA>odinstaluj) i restartuję komputer, to tuż po restarcie Windows sam instaluje te standardowe sterowniki i nie wiem jak to wyłączyć. Pomożecie? |