Okna się nie otwierają. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Okna się nie otwierają. (/okna-sie-nie-otwieraja-40256-t) |
Okna się nie otwierają. - cenior - 25.04.2014 15:28 Witam,od kilku dni mam problem z oknami windows.Kiedy chce włączyć np. google chrome lub origin(bo tylko z nimi się tak dzieje) to na pasku start pokazuje się że jest otwarte okno (ikonka wklęsła) lecz na ekranie nic nie ma. Nie wiem co mam robić i od czego zacząć aby zlikwidować ten błąd. Proszę o pomoc ! Pozdrawiam ! ps.Przeinstalowywanie danego programu oraz resety nie działają ! Nie mam też punktu przywracania systemu. RE: Okna się nie otwierają. - Majkelus16 - 26.04.2014 19:40 Radzę przeskanować komputer, przeczyścić go (usuń adwary, zbędne programy...), z defragmentuj dysk etc. (dyski SSD nie defragmentuje się). Użyj programu ccleaner ze strony piriform.com i napraw nim błędy rejestru. (chyba 7 raz polecam program. ) Sprawdź aktualizacje systemu Windows. Według mnie to infekcja wirusem. Problem taki pojawia się również kiedy masz mało RAMu na dany program, czy też wolny dysk twardy. RE: Okna się nie otwierają. - thermalfake - 03.05.2014 15:07 W trybie awaryjnym problem dalej następuje ? Cytat:Problem taki pojawia się również kiedy masz mało RAMu na dany program, czy też wolny dysk twardy. Bzdura. Od czego jest domyślnie ustawiony plik wymiany pagefile.sys i co ma z tym wspólnego "wolny" dysk twardy skoro dzieje się to wyłącznie przy raptem dwóch aplikacjach. |