![]() |
Rozwiązany Problem po zainstalowaniu programu z DP - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Problem po zainstalowaniu programu z DP (/problem-po-zainstalowaniu-programu-z-dp-40156-t) |
Problem po zainstalowaniu programu z DP - czupiradlo - 17.04.2014 13:52 Pisze do Was "Czupiradło'stare. Mam problem,dla mnie ogromny. Mam kupionego rok temu Windows 7 X53S.Chodził super. Pobierając Aktualizację z Dobrych Programów,powchodziły cuda,czyli Gry.Ja w nic nie gram... Teraz obrazki otwierają się żle a tylko Laptop potrzebuję do przeglądania G-maila i w nim wyskakują takie rzeczy.Jestem nieszczęśliwa i płakać mi się samej chce. ![]() Przewracając inne strony Internetowe pojawia się taki napis. https://apimyfindrightco-a.akamaihd.net/gsrs?is=isgiwhPL&bp=BAS&g=65997d78-ce56-44e7-8554-8ce6e1f6e479 Informatyk był u mnie i stwierdził że funkcjonuję dobrze.Ja myślę że mu coś brak. Pomóżcie. RE: Problem po zainstalowaniu programu z DP - Nostromo - 17.04.2014 20:32 Pobierz AdwCleaner, przeskanuj i usuń wszystkie śmieci, także te które zainstalowałaś przy okazji pobierania aktualizacji z DB. Aktualizacje pobieraj z zaufanych witryn. RE: Problem po zainstalowaniu programu z DP - czupiradlo - 18.04.2014 10:48 Witaj Adminie i kliknęłam w ten Twój czerwony Adw.Cleaner i tam wsio po Francusku a ja nie wiem w co pstryknąć. Myślę że Wy mi pomożecie... RE: Problem po zainstalowaniu programu z DP - Nostromo - 18.04.2014 13:07 Nikt nie jest alfą i omegą, korzystamy z pomocy Tłumacza Google http://translate.google.pl/ do pobierania programu służy przycisk ![]() Po uruchomieniu dajesz> Szukaj, AdwCleaner przeszuka miejsca potencjalnego zagrożenia. Następnie> Log, przeglądniesz wpisy, które znalazł. Kolejny krok> Usuń, po oczyszczeniu poprosi Cię o ponowne uruchomienie, naciskasz OK. RE: Problem po zainstalowaniu programu z DP - czupiradlo - 18.04.2014 13:40 Wiem że nudżę,ale jestem sama i nie mam wnuczków do pomocy.Pozostajecie tylko "Wy". Uruchomiłam AdwCleaner i pokazało się takie coś na czerwono. Autolt Error X unable to open the script file. Przetłumaczyłam to sobie,że nie można otworzyć pliku skryptu. Dalej jestem "ciele"Pozdrawiam.. RE: Problem po zainstalowaniu programu z DP - Nostromo - 18.04.2014 17:45 Jeżeli nie możesz uruchomić AdwCleaner'a, zacznij od przywracania systemu. Wpisz lub wklej w pole wyszukiwania panelu bocznego( menu start): rstrui.exe Uruchom przywracanie systemu, wybierz punkt przywracania z przed tego feralnego pobierania aktualizacji z tzw. Dobrych Programów. Jeżeli problem nie tkwi głębiej, za kilka minut będzie po ptokach. Aktualizacje, o ile chcesz pobierać, rób przez Windows Update lub bezpośrednio ze strony MS. Pobieranie jakichkolwiek programów z nierzetelnych źródeł przez tzw. asystenta pobierania i bez krytyczne klikanie> dalej, dalej... kończy się ściągnięciem niechcianego i szkodliwego oprogramowania. RE: Problem po zainstalowaniu programu z DP - czupiradlo - 19.04.2014 13:54 Witaj i dwa razy przywracałam System.Po pierwszym wyskoczył błąd 0XC 00000 56.Zaraz potem kliknełam na wcześniejsze Przywrócenie.Poszło szybko.Chciałam wziąć tą ADV CLEANER,ale znowu nie poszło.Pokazała się na Chrome kurza twarz.Ja pracuję tylko na Chrome.Obrazki dalej są rozpikselowane. Na razie Świątecznie pozdrawiam.. RE: Problem po zainstalowaniu programu z DP - czupiradlo - 20.04.2014 11:03 (19.04.2014 13:54)czupiradlo napisał(a): Witaj i dwa razy przywracałam System.Po pierwszym wyskoczył błąd 0XC 00000 56.Zaraz potem kliknełam na wcześniejsze Przywrócenie.Poszło szybko.Chciałam wziąć tą ADV CLEANER,ale znowu nie poszło.Pokazała się na Chrome kurza twarz.Ja pracuję tylko na Chrome.Obrazki dalej są rozpikselowane. Witaj i cały dzień przesiedziałam na Kompie. Otwarłam Panel Sterowania i w temacie "Odinstaluj" znalazłam kiedy stała się ta potężna Awaria.. Ukazała się tablica,odinstaluj Opera a trochę póżniej i Chrome. Włączyłam na nowo"Przywracanie Systemu",ale z dużo wcześniejszą datą. Obrazki powróciły bez rozpikselowania. Jestem zadowolona.... Nie mam tego znaczka Pomógł. |