Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Problem z połączeniem laptopa do Tv przez kabel vga - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Hardware (/hardware-28-f)
+--- Wątek: Problem z połączeniem laptopa do Tv przez kabel vga (/problem-z-polaczeniem-laptopa-do-tv-przez-kabel-vga-3983-t)

Problem z połączeniem laptopa do Tv przez kabel vga - damski75 - 25.01.2010 17:06

Jak w temacie podłączyłem wszystko dobrze obraz na TV się pojawił lecz są załamania i przez to obraz jest taki pocięty i niewyraźny

Wie ktoś może o co tu chodzi?

RE: Problem z połączeniem laptopa do Tv przez kabel vga - War_3_ - 25.01.2010 18:27

Czy masz najnowsze sterowniki do karty graficznej? Skorzystaj z Porady o wyszukiwaniu i aktualizacji sterowników.

Ewentualnie sprawdź czy u znajomych też tak się dzieje (tzn czy kabel nie jest uszkodzony).

RE: Problem z połączeniem laptopa do Tv przez kabel vga - damski75 - 25.01.2010 19:12

Mój brat podłączył swój PC i obraz był dobry tylko ode mnie tak dziwnie wyświetla :/

Sterowniki mam aktualne a karta to geforce 8200m.

RE: Problem z połączeniem laptopa do Tv przez kabel vga - Dzejkop - 25.01.2010 20:12

Na drugi monitor ustaw odpowiednią rozdzielczość tj. taką jaką maksymalnie obsługuje Twój TV.

RE: Problem z połączeniem laptopa do Tv przez kabel vga - damski75 - 12.02.2010 19:12

Ustawiałem kombinowałem i dalej nic na lapku obraz jest ok a na TV taki załamany.

RE: Problem z połączeniem laptopa do Tv przez kabel vga - blindfox - 14.02.2010 15:35

Może kabel jest uszkodzony? Jeżeli Twoja karta ma złącze HDMI to spróbuj przez nie podpiąć TV. Spróbuj też podpiąć inny TV lub zwykły monitor do swojego lapa i zobacz czy problem dalej występuje, jeżeli tak, to pewnie coś jest z karta...