Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Problem z drukowaniem Epson w Windows 7 - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f)
+--- Wątek: Problem z drukowaniem Epson w Windows 7 (/problem-z-drukowaniem-epson-w-windows-7-39634-t)

Problem z drukowaniem Epson w Windows 7 - Priver - 11.03.2014 22:18

Witam

Mam problem z drukarką Epson w systemie Windows 7 nie drukuje !
drukuje dopiero jak zamykam system Smutny
Działała bez zarzutu ale po skanowaniu antywirusem Avira i ADW clennerem i CCclenarem
coś się zepsuło i nie wiem co i jaka to naprawić?

Wyskakiwało takie okienko podglądu druku ze sterownika Epsona które już nie wyskakuje
i najciekawsze ze drukuje dopiero jak zamykam system
Jak to naprawić proszę o wsparcie

RE: Problem z drukowaniem Epson w Windows 7 - thermalfake - 12.03.2014 23:53

Przed jakimkolwiek czyszczeniem ZAWSZE sam róbcie punkty przywracania na wypadek niepożądanego działania.
Proszę na początek całkowicie odinstalować oprogramowanie jak i sterownik drukarki, odpiąć ją, uruchomić ponownie system i przeprowadzić ponowną instalację.

RE: Problem z drukowaniem Epson w Windows 7 - Priver - 13.03.2014 19:41

Kilkakrotnie odinstalowywałem sterowniki i zainstalowałem i nic na odpiętej drukarce i nic nawet testu druku nie che drukować
Na innym systemie XP drukarka działa przez USB bez zarzutów w Win 7 działała od 2 lat teraz nagle nie Smutny

Jest problem z odpalaniem ze sterownika okienka "print preview" jak mam zaznaczone to nie drukuje a jak nie zaznaczone
ot drukuje
co może blokować otwieranie tego okienka "print preview" w systemie Windows 7