![]() |
Problem z ulubionymi,pomocą, edycją zdjęc i drukowaniem po instalacji systemu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Problem z ulubionymi,pomocą, edycją zdjęc i drukowaniem po instalacji systemu (/problem-z-ulubionymi-pomoca-edycja-zdjec-i-drukowaniem-po-instalacji-systemu-39561-t) |
Problem z ulubionymi,pomocą, edycją zdjęc i drukowaniem po instalacji systemu - jogurt - 07.03.2014 14:13 Niedawno wymieniłem dysk na SSD, zainstalowałem system i pojawiło się kilka problemów. Mogę dodać folder do ulubionych, jednak nie wyświetla się on w zakładce po lewej stronie, ale w folderze "Łącza" widnieje ![]() przedtem nie było z tym problemu (brak ikonek to moja wina i nie ma wpływu na to co się dzieje, naprawię to ;p) Klikając pomoc czegokolwiek, nawet będąc na pulpicie, wciskając F1, mym oczom ukazuje się takie coś: ![]() Następnie - nie mam opcji obrotu zdjęć: Prawidłowa wersja: ![]() sytuacja u mnie: ![]() W dodatku chcąc drukować obraz pojawia się następujący komunikat: "Nie można wydrukować obrazu z powodu następującego błędu: Za mało dostępnej pamięci, aby wydrukować obraz. Zamknij niektóre otwarte programy, a następnie spróbuj ponownie". Który sterownik może odpowiadać za to? Wydaje mi się, że mam aktualne, ale mimo wszystko wole sprawdzić. Dodam również, że przed formatem, wszystko działało prawidłowo. Windows 7 professional N Aktualizacje zainstalowane |