![]() |
BSOD: błędy z opisem "BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO" - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: BSOD: błędy z opisem "BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO" (/bsod-bledy-z-opisem-bad-system-config-info-39475-t) |
BSOD: błędy z opisem "BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO" - taperson - 01.03.2014 23:06 Po odpaleniu kompa wyawliło mi kochany niebieski ekranik z opisem błedu BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO restar jeden drugi nic nie daje w necie zanalazlem filmik z tym problemem lecz u mnie nie wsytepuja te dwa zapisy które sa na filmiku zaznaczone w 1:20 ( http://www.youtube.com/watch?v=eKH0dGX4KeA) dodam ze jestem trochę mocno drewniany w te klocki no i korzystam z pożyczonego kompa ![]() RE: Win 7 64 problem z BAD_SYTEM_CONFIG_INFO - taperson - 02.03.2014 17:36 nikt nie wie jak to ogarnąć? komp jutr do roboty potrzebny a tu taka skucha zastosowałem te komendy ktore podaja autor filmiku mimo ze nie ma tych danych u mnie, oczywiscie nic sie nie stalo i nic dalej nie dizala RE: Win 7 64 problem z BAD_SYTEM_CONFIG_INFO - thermalfake - 02.03.2014 19:08 Możesz już od razu zrobić backup danych i reinstalację gdyż błąd 0x74 oznacza znaczące uszkodzenie kluczy rejestru lub jego utratę. Czym to zostało spowodowane - uszkodzony RAM, uszkodzony kontroler dysków na płycie, wadliwie działający zasilacz, rejestr mógł być otwarty w momencie zamykania systemu przez jakąś usługę itp.. Bez konkretnej diagnostyki sprzętowej problem może szybko powrócić. RE: Win 7 64 problem z BAD_SYTEM_CONFIG_INFO - taperson - 02.03.2014 19:19 dobra to krótko w temacie mialem dysk podzielony na partycje c: d: e: i teraz zmieniajac sobie sciezki w oknie polecen odkrylem ze dysk(partycja) c: jest zastrzeżona dysk(partycja) d: ma zawartość ta co mial do tej pory c: dysk(partycja) e: ma te dane co mialo d: pytanie czy jak standardowo zrobie format c: i zrobi instal na tym od nowa to będe mial dostepne partycje d: e: z poprzednimi danymi?? bo troche zgłupiałem chce zrobic reinstalke i odpalam z cd wybieram instalacje, odpala sie okno z wyborem dysku i jest kilka partycji przy czym partycja 1 jest zastrzezona partycja 2 jest 100gb i tam byl system i inne partycje tylko ze.. ..pojail sie wykrzyknik na dole okna z opisem iz na dyzku 0 i partycji 2 nie można zainstalować systemu, po rozwinięciu tej informacji pisze mi ze nie mozna tam zainstalowac bo dysk moze wkrótce ulec awarii,i zaleca instalacje na innych partycjach. ![]() ![]() no to teraz to juz nawet nie wiem nic ![]() pomóżcie cos z tym dramatem bo zaraz musze oddać kompa i bede odcięty od swiata ![]() |