W koszu Windows 7 nie może dokończyć instalacji - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Windows 7 nie może dokończyć instalacji (/windows-7-nie-moze-dokonczyc-instalacji-39393-t) |
Windows 7 nie może dokończyć instalacji - marucha - 25.02.2014 21:29 (08.07.2013 18:43)thermalfake napisał(a): Odepnij wszelkie zbędne peryferia, karty rozszerzeń, czytniki itp. Tylko goła płyta główna, procesor+ram, grafika, dysk i napęd. Ustawienia biosu zresetuj do domyślnych. Witam Mam podobny problem - po reinstalacji systemu wypadł mi powyższy bład i tak przy każdym uruchomieniu komputera. Mało tego nie mogę zrobić formata z poziomu instalacji systemu, bo komputer nie chce się zbootować z pandriva pomimo tego, ze w BIOSie wszystko jest ustawione. Z automatu przechodzi do instalatora Windowsa. Próbowałem działać zgodnie z powyższą instrukcją i tak, mam dwa dysku po wpisaniu 'list disk' dysk 0 stan:online rozmiar 300gb dysk 1 stan: brak nosnika rozmiar 0b dysku nr 1 nie mozna formatowac przy dysku nr 0 po wpisaniu 'clean' mam cos takiego 'blad uslugi dyskow wirtualnych. Czyszczenie jest niedozwolone w przypadku dysku zawierajacego biezacy wolumin rozruchowy, systemow, stronicowania, zrzutu awaryjnego lub hibernacji' Nie mam pomyslu jak znowu odpalic instalator. Bede wdzieczny za wskazowki. |