![]() |
W koszu Zaprzestanie łączności z Internetem przy użyciu sieci Wi-Fi - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Zaprzestanie łączności z Internetem przy użyciu sieci Wi-Fi (/zaprzestanie-lacznosci-z-internetem-przy-uzyciu-sieci-wi-fi-39263-t) |
Zaprzestanie łączności z Internetem przy użyciu sieci Wi-Fi - K9amilo90 - 18.02.2014 22:58 Witam, Mam ogromny problem z Internetem, otóż obecną sieć Wi-Fi, która jest prywatna i zabezpieczona system zaczął wykrywać jako sieć niezidentyfikowaną oraz publiczną, przez co nie posiadam łączności z Internetem. System to Windows 7 Ultimate 64bit, karta sieciowa to TP-Link TL-WN821N, a router TP-LINK TL-WR1043ND. Dodam, że skanowałem komputer Avastem po wystąpeniu problemu i wykrył on wirusy w folderze systemowym infekujące protokoły Internetowe, ale już je usunął. Oto screeny: ![]() ![]() ![]() ![]() (w protokole IPv4 ustawiłem wszystkie wartości na automatyczne) Jak rozwiązać ten frustrujący problem? |