![]() |
"Program Dragon Age: Początek przestał działać" - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: "Program Dragon Age: Początek przestał działać" (/program-dragon-age-poczatek-przestal-dzialac-39044-t) |
"Program Dragon Age: Początek przestał działać" - DeeLoc - 07.02.2014 02:08 Siemaneczko, Mam taki diabelski problem z grą Dragon Age, jak w tytule - podczas grania co jakiś gra się wiesza i wywala błąd. Niekiedy potrafi wywalać mi go co kilka minut albo przykładowo po zabiciu jakiegoś stworka. Do tego znalazłem się w takim momencie (walka z Demonem Gnuśności w pustce w Wieży Maginów), gdzie zabicie przeciwnika (którego muszę za!@#%ć, żeby móc kontynuować grę), powoduje zwiechę i tak jak wyżej - błąd ![]() ![]() Napisałbym na forum bioware, ale trzeba mieć konto aktywne conajmniej 30 dni (i jak tu k***a chcieć coś rozwiązać). #POZDRO600 Mam cyfrową edycję Dragon Age: Poczatek Ultimate Edition. Zainstalowałem najnowsze patche, zaktualizowałem sterowniki do karty graficznej oraz DirectX, odpalałem grę w trybie zgodnośći, zmniejszałem wymagania gry i Dragon ma dalej na mnie wyjebkę ![]() Karta graf. Radeon HD5670 1gb AMD Athlon II X3 465 2,9Ghz 4 GB Ram DDR3 Win7 Home 64-bit OEM Błagam na kolanach, niech mi ktoś pomoże ![]() Bless, DeeLoc' |