Rozwiązany System Windows 7 nie uruchamia się (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany System Windows 7 nie uruchamia się (rozwiązany) (/system-windows-7-nie-uruchamia-sie-rozwiazany-3904-t) |
System Windows 7 nie uruchamia się (rozwiązany) - wazon - 22.01.2010 17:13 Pewnego razu komputer się zawiesił i musiałem go zresetować. Podczas włączania pojawia się flaga MS i na tym się kończy. Wszystko się zatrzymuje. Co się da na to poradzić? RE: Seven nie uruchamia się - War_3_ - 22.01.2010 17:16 Tryb awaryjny. Przy starcie systemu naciskaj F8i wybierz tryb awaryjny. Czy instalowałeś coś wcześniej? Co wymagało restartu? RE: Seven nie uruchamia się - Lalik - 22.01.2010 17:20 Co robiłeś zanim komputer się zawiesił ? Instalowałeś coś ? Pomieniałeś pliki ? Uaktualniałeś ? Po pierwsze włóż płytę do napędu u uruchom opcję napraw. Jeśli to nic nie da odezwij się będziemy dalej myśleć. Wchodziłes w tryb awaryjny? Działa ten tryb ? Jeśli tryb działa przywróć system za pomocą narzędzia Przywracanie systemu. RE: Seven nie uruchamia się - Inixi - 22.01.2010 18:00 Polecam odłączyć urządzenia od USB i wtedy włączyć komputer, jeżeli to nie pomoże to prawdopodobnie coś ze sprzętem jest, albo ze sterownikiem do jakiegoś sprzętu. RE: Seven nie uruchamia się - wazon - 22.01.2010 18:09 Instalowałem sterowniki do ATI Radeon HD4350. RE: Seven nie uruchamia się - Lalik - 22.01.2010 18:19 Odinstaluj ten sterownik w trybie awaryjnym, najprawdopodobniej to on jest przyczyną problemu. Jeśli jesteś niepewien co do sterownika, zainstaluj sobie program do aktualizacji Driver Max on w łatwy sposób odnajdzie, ci najbardziej pasujące pod twoje podzespoły. Instrukcja na forum Spytam jeszcze ? Nie instalowałeś przypadkiem jakiegoś softu, który spowodował, że system widzi więcej Ramu ? RE: System Windows 7 nie uruchamia się - wazon - 22.01.2010 18:25 Dziękuje bardzo, już sobie poradziłem RE: System Windows 7 nie uruchamia się - Lalik - 22.01.2010 18:27 Możesz napisać jak ? Inni użytkownicy skorzystają? RE: System Windows 7 nie uruchamia się - wazon - 22.01.2010 18:46 Usunąłem sterowniki i wszystko normalnie się włączyło. |