![]() |
News Raje dla internautów. Oto kraje z najszybszymi łączami - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Windows 7 (/windows-7-4-f) +--- Dział: Newsy i aktualności o Windows 7 (/newsy-i-aktualnosci-o-windows-7-6-f) +---- Dział: Aktualności i wydarzenia branży IT (/aktualnosci-i-wydarzenia-branzy-it-52-f) +---- Wątek: News Raje dla internautów. Oto kraje z najszybszymi łączami (/raje-dla-internautow-oto-kraje-z-najszybszymi-laczami-38981-t) |
Raje dla internautów. Oto kraje z najszybszymi łączami - Portator - 03.02.2014 15:33 Zobaczmy, który kraj może pochwalić się najszybszym internetem oraz jak w zestawieniu wypada Polska. ![]() Nie da się ukryć, że marzeniem każdego internauty jest coraz szybsze łącze pozwalające na błyskawiczne otwieranie stron internetowych i pobieranie plików w ciągu kilku sekund. Okazuje się, że są kraje, które potrafią spełniać takie marzenia. Czytaj więcej RE: Raje dla internautów. Oto kraje z najszybszymi łączami - Norbi - 03.02.2014 15:43 Test robiony na połączeniu WiFi. ![]() A niby ju es ej jakoś tak nisko w tym rankingu. RE: Raje dla internautów. Oto kraje z najszybszymi łączami - Nostromo - 03.02.2014 22:20 Pracujemy na średnią krajową ![]() WiFi in Poland ![]() RE: Raje dla internautów. Oto kraje z najszybszymi łączami - LadyInBlue - 03.02.2014 22:39 Mam najmniejszy ping ![]() ![]() RE: Raje dla internautów. Oto kraje z najszybszymi łączami - Norbi - 03.02.2014 22:40 .... i prędkość też ..... ![]() RE: Raje dla internautów. Oto kraje z najszybszymi łączami - LadyInBlue - 03.02.2014 22:45 Max. mam 20mb/s, jakbym miałam mniej zakładek + podłączenie bezpośrednio po kablu było by nawet nieco powyżej 20 ![]() |