![]() |
Brak Uruchom (Run) w menu Start - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Brak Uruchom (Run) w menu Start (/brak-uruchom-run-w-menu-start-3898-t) |
Brak Uruchom (Run) w menu Start - kortyg - 22.01.2010 14:35 Jak w tytule. Nie wiem jak dostać się co konfiguracji usług i nie tylko. Zainstalowałem Sunrise_Seven_1.1, ale coś mi się wydaje, że nie wprowadza proponowanych zmian konfiguracji. Nie widzę w nim przycisku zastosuj lub podobnego. RE: Brak Uruchom (Run) w menu Start - War_3_ - 22.01.2010 14:41 Widzisz taki pasek wyszukiwania w menu start? Tam wpisujesz co Ci potrzeba (np. cmd) i Ci znajduje i możesz uruchomić. RE: Brak Uruchom (Run) w menu Start - Lalik - 22.01.2010 14:45 SUnrise Seven dokonuje zmian po postawieniu ptaszka, jeśli zachodzi konieczność restartu bądź wylogowania informuje nas o tym, nie ma tam przycisku zastosuj i zmiany robią się płynnie, można zauważyć przeładowanie explorera ![]() A uruchom jest w menu start, wystarczy tą frazę wpisać w /wyszukaj/ a plik docelowy znajduje się w akcesoriach ![]() RE: Brak Uruchom (Run) w menu Start - HrabiaHodon - 22.01.2010 14:47 Win + R RE: Brak Uruchom (Run) w menu Start - Inixi - 22.01.2010 14:54 Prawy klawisz myszy na menu start -> właściwości/Properties -> Menu Start/Start Menu -> Dostosuj/Customize i tam w liście ustawiasz sobie jakie chcesz mieć widoczne przyciski w menu start, min "uruchom", "komputer", "dokumenty" etc. I nie radzę stosować żadnego sunrise Seven! RE: Brak Uruchom (Run) w menu Start - Lalik - 22.01.2010 15:12 (22.01.2010 14:54)Inixi napisał(a): I nie radze stosować żadnego sunrise Seven! Można nie stosować jeśli ktoś się na tym ociupinę zna, dla większości jednak komputer to czarna magia i tak prosty i przystępne oprogramowanie na pewno nic nie zepsuje, oczywiście jeśli nie będziemy kombinować. Tak samo można uszkodzić system nieodpowiednimi komendami jak i sunrise Seven. Ja instaluje go na wielu komputerach i nikt nigdy nie miał z nim problemu, a już na pewno nic nie popsuł ![]() ![]() RE: Brak Uruchom (Run) w menu Start - Nostromo - 22.01.2010 15:17 (22.01.2010 14:35)kortyg napisał(a): Jak w tytule. Nie wiem jak dostać się co konfiguracji usług i nie tylko. Zainstalowałem Sunrise_Seven_1.1, ale coś mi się wydaje że nie wprowadza proponowanych zmian konfiguracji. Nie widzę w nim przycisku zastosuj lub podobnego., Sunrise Seven wiele prostych zmian wykonuje bez informowania, natychmiast tak opisałem w tej poradzie, poczytaj uważnie... @ Inixi, nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo ten program jest po to, żeby pomóc w problemach min. jw. a nie szkodzić, nie każdy ma takie doświadczenie jak ty, Twój blog o tym świadczy...poczytaj uważnie ![]() ![]() RE: Brak Uruchom (Run) w menu Start - Inixi - 22.01.2010 16:03 Primo, nie rozkazuję, a radzę z akcentem. Secundo, nie wprowadzam nikogo w błąd, widzieliście kod źródłowy? Czy sprawdziliście jak działa na system opcja "wyłącz usługę DWM"? Tertio, a może te forum jest sponsorowane przez developera tego programu, który z kolei boi się konstruktywnej krytyki i dlatego wykasowano mój post i napotykam się z taką cenzurą? Edit: Czyli tak jak myślałem ![]() RE: Brak Uruchom (Run) w menu Start - War_3_ - 22.01.2010 16:05 Inixi, masz teraz swój temat na forum, udzielaj się w nim na temat krytyki, a tu pisz tylko na temat sprawy z tytułu. |