Litera sama się wpisuje w linijce - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Litera sama się wpisuje w linijce (/litera-sama-sie-wpisuje-w-linijce-38959-t) |
Litera sama się wpisuje w linijce - ziomalbart - 02.02.2014 17:47 Witam. Mam problem z literką ''p''. Otóż gdy chcę coś wpisać nagle w linijce pojawia się literka ''p'' i sama wpisuje się w nieskończoność. Miałem już kiedyś ten problem jednak sam ustał. Ale od wczoraj niestety powrócił. I dodam, że przez ten błąd nie działa wgl literka ''p'' na klawiaturze. Miał ktoś już taki problem i wie jak go rozwiązać? RE: Litera sama się wpisuje w linijce - popi803 - 02.02.2014 20:34 Ale ona się wpisuje wszędzie, w każdym polu tekstowym w które klikniesz, czy może tylko w danej aplikacji czy gdzieś? I może to sie wydać zbyt banalne ale wyjmij przycisk z klawiatury i zobacz czy wygląda jak powinien i czy nie jest cały czas wciśnięty, bo mi kiedyś sie cos zrobiło że wyglądał z góry normalnie ale był wciśnięty cały czas. |