Rozwiązany Zmodowane GTA SA wyłącza się - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Rozwiązany Zmodowane GTA SA wyłącza się (/zmodowane-gta-sa-wylacza-sie-38779-t) |
Zmodowane GTA SA wyłącza się - Maxim128 - 23.01.2014 17:19 Witam. Mam problem z San Andreas, mianowicie gra odpala się normalnie, da się grać, jednak po ok. 30 minutach gra wyłącza się, i trzeba ją włączać od nowa. Gram na modach, więc może to one powodują ten problem? Jeszcze przedwczoraj gra chodziła normalnie. Mody które mam zainstalowane: -podmienione efekty (effect, effectPC i particle z folderu models) -dodane paintjoby do auta Savanna (wrzucone do gta3.img) -enbseries -kilkanaście modów cleo, w tym jeden na większy ruch, przy którym podmienia się jakieś pliki, niestety nie pamiętam jakie) Gram na normalnej angielskiej wersji, z wgranym 100 % save (przechodziłem już tę grę i nie chce mi się kolejny raz) Parametry komputera: MOBO Gigabyte P31-DS3L CPU Intel Core 2 Duo e2140 RAM 2GB DDR2 GPU GeForce 7300LE 128MB Ma ktoś pomysł, co mogło się stać z grą? Dzięki z góry za każdą pomocną odpowiedź RE: Zmodowane GTA SA wyłącza się - ojgen - 07.02.2014 10:22 Wydaje się, że jest to po prostu wina złych wersji patchów, które są źle wgrane, bądź coś w tym kierunku. RE: Zmodowane GTA SA wyłącza się - Maxim128 - 07.02.2014 22:08 Dobra, już nie mam tych problemów - wywaliłem kilka modów CLEO i już działa. |