Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Czy na takim sprzęcie zadziałają podane gry? - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f)
+--- Wątek: Czy na takim sprzęcie zadziałają podane gry? (/czy-na-takim-sprzecie-zadzialaja-podane-gry-38738-t)

Czy na takim sprzęcie zadziałają podane gry? - Jovi2013 - 21.01.2014 23:56

Czy na takim komputerze
http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_styczen_2014?page=0,8#
- tą kartę graficzną bo za miesiąc mają wyjść nowe

będzie działały mi gry:
-Crysis 3
-Assassin Creed 4 Black Flag
-Battlefield 4
-Call Of Duty Ghost
- Watch Dogs
-inFamous: Second Son
-Dark Souls II
-Titanfall
-DMC Devil May Cry
-Tom Clancy’s The Division
-Wiedźmin 3: Dziki Gon

tak zdaję sobie sprawę że niektóre z powyższych gier nie wyszły więc nie musicie dodawać do swojej wypowiedzi następującej nadchodzącej gry.
Ps: napiszcie też czy gry będą się zacinały jak będe nagrywał ją np Frapsem lub Actionem

RE: Czy na takim komputerze pójdzie mi battlefield 4 i inne ? - thermalfake - 22.01.2014 01:16

Chłopie ja nie wiem czym Ty się martwisz. Nie obraź się ale weź się ocknij bądź mężczyzną a nie nastolatem bo mam wrażenie, że z taką osobą rozmawiamy. Ja rozumiem czegoś nie wiedzieć, dopytać się ale Ty po prostu chyba nie pojmujesz tego co czytasz albo masz jakieś dziwne schizo. Ostatnio pytałeś o podobne gry na sprzęcie, który masz obecnie, przypomnij sobie. Siłą rzeczy na bardzo przyzwoitym i nowoczesnym sprzęcie jesteś w stanie uruchomić to wszystko i pograć na satysfakcjonującym poziomie. Więcej dodawać nie trzeba.
Aż strach myśleć z czym za chwilę znowu wyskoczysz.

RE: Czy na takim sprzęcie zadziałają podane gry? - Jovi2013 - 28.01.2014 22:15

mam 16 lat więc jestem jak sam zgadłeś "nastolatem" Uśmiechnięty a że jestem bardzo ciekaw i troszkę niepewny to co innego.

RE: Czy na takim sprzęcie zadziałają podane gry? - mono09 - 28.01.2014 22:53

Wszystkie gry pójdą z pewnością też mam GTX 660 tylko jak będziesz nagrywał BF4 lub Crysis 3 w full HD to może być trochę nie halo bo jak grałem w BF 3 na ULTRA to miałem 28 fps.