![]() |
Czy na takim sprzęcie zadziałają podane gry? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Czy na takim sprzęcie zadziałają podane gry? (/czy-na-takim-sprzecie-zadzialaja-podane-gry-38738-t) |
Czy na takim sprzęcie zadziałają podane gry? - Jovi2013 - 21.01.2014 23:56 Czy na takim komputerze http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_styczen_2014?page=0,8# - tą kartę graficzną bo za miesiąc mają wyjść nowe będzie działały mi gry: -Crysis 3 -Assassin Creed 4 Black Flag -Battlefield 4 -Call Of Duty Ghost - Watch Dogs -inFamous: Second Son -Dark Souls II -Titanfall -DMC Devil May Cry -Tom Clancy’s The Division -Wiedźmin 3: Dziki Gon tak zdaję sobie sprawę że niektóre z powyższych gier nie wyszły więc nie musicie dodawać do swojej wypowiedzi następującej nadchodzącej gry. Ps: napiszcie też czy gry będą się zacinały jak będe nagrywał ją np Frapsem lub Actionem RE: Czy na takim komputerze pójdzie mi battlefield 4 i inne ? - thermalfake - 22.01.2014 01:16 Chłopie ja nie wiem czym Ty się martwisz. Nie obraź się ale weź się ocknij bądź mężczyzną a nie nastolatem bo mam wrażenie, że z taką osobą rozmawiamy. Ja rozumiem czegoś nie wiedzieć, dopytać się ale Ty po prostu chyba nie pojmujesz tego co czytasz albo masz jakieś dziwne schizo. Ostatnio pytałeś o podobne gry na sprzęcie, który masz obecnie, przypomnij sobie. Siłą rzeczy na bardzo przyzwoitym i nowoczesnym sprzęcie jesteś w stanie uruchomić to wszystko i pograć na satysfakcjonującym poziomie. Więcej dodawać nie trzeba. Aż strach myśleć z czym za chwilę znowu wyskoczysz. RE: Czy na takim sprzęcie zadziałają podane gry? - Jovi2013 - 28.01.2014 22:15 mam 16 lat więc jestem jak sam zgadłeś "nastolatem" ![]() RE: Czy na takim sprzęcie zadziałają podane gry? - mono09 - 28.01.2014 22:53 Wszystkie gry pójdą z pewnością też mam GTX 660 tylko jak będziesz nagrywał BF4 lub Crysis 3 w full HD to może być trochę nie halo bo jak grałem w BF 3 na ULTRA to miałem 28 fps. |