Brak możliwości zainstalowania sterownika, błąd nr 43 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Brak możliwości zainstalowania sterownika, błąd nr 43 (/brak-mozliwosci-zainstalowania-sterownika-blad-nr-43-38718-t) |
Brak możliwości zainstalowania sterownika, błąd nr 43 - Qbek - 21.01.2014 09:52 Witam. Jak wiadomo, kod 43 można naprawić wskazując odpowiedni sterownik lub używając jakiegoś programu do ich wyszukiwania. Niestety w moim przypadku nic nie pomaga. Oto całość sytuacji. Muszę przefleszować kamerkę samochodową (mini0801 opartą o graty Ambarella), ponieważ podczas upgradowania softu poprzez plik *.bin, coś się wykrzaczyło. Kupiłem USB OTG, ściągnąłem wszystkie niezbędne komponenty i du.a. Win7 oczywiście nie rozpoznaje urządzenia. Wykonuję standardową procedurę wskazania sterownika *.inf i niestety system wywala mi taki komunikat. Mam drugiego lapka 64-bitowego i tam wychodzi dokładnie to samo, tylko z info o 64-bitach... Dodam jeszcze, że próbowałem z wyłączonym Nortonem360 i nic. Jak zainstalować sterownik lub co zrobić, by chciał się zainstalować? |