![]() |
Błąd Runtime Error R6025 w czasie oglądania filmów online - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Błąd Runtime Error R6025 w czasie oglądania filmów online (/blad-runtime-error-r6025-w-czasie-ogladania-filmow-online-38644-t) |
Błąd Runtime Error R6025 w czasie oglądania filmów online - Akkarin - 17.01.2014 20:27 Witajcie, podczas oglądania filmów online co chwila wyskakuję mi ten błąd: Runtime Error- r6025 -pure virtual function call Szukałem już rozwiązania w googlach, więc proszę nie wysyłajcie mi linków, ale albo informacje, które znalazłem mi nie pomogły albo ich nie zrozumiałem. Proszę o pomoc i możliwie łatwe wytłumaczenie co mam na to poradzić ![]() ![]() Nie jestem pewien czy zamieszczam post w dobrym dziale, jeżeli się pomyliłem to bardzo przepraszam, ale myślę, że sprawa może dotyczyć sterowników. RE: Błąd Runtime Error R6025 w czasie oglądania filmów online - Norbi - 17.01.2014 21:54 Tu nie ma nic do tłumaczenia i ja właśnie że wyślę link: http://www.helpcomp.com/help/pc/fix-Runtime-R6025-Error.php?keyword=r6025%20pure%20virtual%20function%20call&c1=b&c=13805914479&p=1o1&gclid=CIeP7tuLhrwCFSRk7AodgFAANA Już chyba prościej się nie da. Pomogło? RE: Błąd Runtime Error R6025 w czasie oglądania filmów online - thermalfake - 17.01.2014 22:07 Kliknij przycisk Start, wpisz polecenie cmd w polu Rozpocznij wyszukiwanie , a następnie naciśnij klawisz ENTER. W wierszu polecenia wpisz polecenie regsvr32 rsabase.dll, a następnie naciśnij klawisz ENTER. Jeśli nadal otrzymujesz komunikat o błędzie, mogą to być dodatkowe pliki, które musisz się zarejestrować. Aby to zrobić, wykonaj następujące kroki: W wierszu polecenia wpisz następujące wiersze jednej naraz i naciśnij klawisz ENTER po każdym wierszu: regsvr32 softpub.dll regsvr32 wintrust.dll regsvr32 initpki.dll regsvr32 dssenh.dll regsvr32 rsaenh.dll regsvr32 cryptdlg.dll regsvr32 gpkcsp.dll regsvr32 sccbase.dll regsvr32 slbcsp.dll Gdyby to też nie pomogło wtedy w wierszu poleceń z podniesionymi uprawnieniami admina przeskanować integralność plików sfc/scannow Dodatkowo można odinstalować Flash'a -> http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html a potem zainstalować na nowo. RE: Błąd Runtime Error R6025 w czasie oglądania filmów online - Akkarin - 17.01.2014 22:34 (17.01.2014 22:07)thermalfake napisał(a): Kliknij przycisk Start, wpisz polecenie cmd w polu Rozpocznij wyszukiwanie , a następnie naciśnij klawisz ENTER. Po wykonaniu tego polecenia wyskakuje mi błąd: "niemożna załadować modułu regsvr32 rsabase.dll ![]() RE: Błąd Runtime Error R6025 w czasie oglądania filmów online - kaaarolcia93 - 06.04.2014 14:18 (17.01.2014 21:54)Norbi napisał(a): Tu nie ma nic do tłumaczenia i ja właśnie że wyślę link: Weszłam na tę stronę, ściągnęłam, wyszukało problemy, po kliknieciu fix all niestety kazano mi się zarejestrować się i płacić dolary.......... RE: Błąd Runtime Error R6025 w czasie oglądania filmów online - Cinek1982 - 06.07.2014 23:30 Do wszystkich którzy mają problem z błędem Runtime error R6025 lub podobny nie instalujcie żadnego syfu bo to wam nic nie pomoże jedyne co możecie zrobić to. Odpalcie Mozillę lub co najwyżej inną przeglądarkę z jakiej korzystacie bo tam tkwi problem okej do rzeczy.Mamy np: Mozillę i odpalamy ją po czym klikamy w menu i w zakładeczkę dodatki po czym klikamy na rozszerzenia i wyłączamy wszystkie wtyczki UWAGA NIE USUWAMY ICH!! tylko wyłączamy i sprawdzamy czy po wyłączeniu błąd nadal wyskakuje jeśli nie wszystko jest w porządku i wraca do normy mam nadzieję że Pomogłem komuś Serdecznie Pozdrawiam ![]() |