![]() |
Zła jakość dźwięku podczas używania zestawu Msonic MH425, jak to naprawić? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Zła jakość dźwięku podczas używania zestawu Msonic MH425, jak to naprawić? (/zla-jakosc-dzwieku-podczas-uzywania-zestawu-msonic-mh425-jak-to-naprawic-38617-t) |
Zła jakość dźwięku podczas używania zestawu Msonic MH425, jak to naprawić? - syrxes - 16.01.2014 16:39 Witam. Mam problem otóż kupilem słuchawki msonic MH425 wiem, że są tanie, ale chciałem tylko móc rozmawiac ze znajomymi. Problem jest taki, że po podłaczeniu sluchawek i mikrofonu do komputera, gdy je testowałem to przy odtworzeniu nagrania dźwięku, zamiast mojego glosu był taki jakby robot i przerywajacy itp. próbowałem już wszystkiego, ale na nic. Czy ktoś mógłby mi pomóc, ponieważ nie ma nigdzie o tym mowy. ![]() RE: Zła jakość dźwięku podczas używania zestawu msonic MH425, jak to naprawić? - peciaq - 19.01.2014 21:36 Może słuchawki wymagają jakiegoś dodatkowego sterownika? Sprawdź też jakieś inne słuchawki, jak będzie taki sam efekt, to będziemy mieli pewność, że problem leży w systemie a nie sprzęcie. RE: Zła jakość dźwięku podczas używania zestawu msonic MH425, jak to naprawić? - thermalfake - 21.01.2014 20:21 Jaki układ audio - ewentualnie jaki model płyty głównej/laptopa. Gdzie podpięty kabel różowy i zielony - jeśli pc to panel przód czy tył. Pokazać z zakładek Urządzenia do odtwarzania i nagrywania zrzuty ekranowe (panel sterowania->dźwięki). Przy zapisywaniu jakie było źródło nagrywania i jakie było źródło odtwarzania przy odsłuchiwaniu - podstawowa sprawa. Cytat:Może słuchawki wymagają jakiegoś dodatkowego sterownika? Nie bo sterownik audio konkretnego układu obsługuje wszystkie gniazda i wg tego uruchamia rozpoznane urządzenia takie jak chociażby Mikrofon czy Głośniki. |