![]() |
Problem z logowaniem do gry online - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Problem z logowaniem do gry online (/problem-z-logowaniem-do-gry-online-38524-t) |
Problem z logowaniem do gry online - BlinX - 12.01.2014 01:13 Witam . Mam pewien problem . Jestem w akademiku w tygodniu i nie mogę zalogować się do gry online "Tibia" . Gdy jestem w domu normalnie mogę się logować . Wiem że poblokowane są niektóre porty w moim akademiku i pytanie : czy mogę jakoś logować się do gry gdy te porty są poblokowane np używając jakiegoś programu ? Pozdrawiam RE: Problem z logowaniem do gry online - Maxim128 - 17.01.2014 21:00 Nie. Jak masz zablokowane porty to się nie zalogujesz. Musiałbyś być administratorem, żeby je odblokować. Zresztą spytaj się admina czy są zablokowane porty dla Tibii. |